Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Ez valami spéci adapter lenne? Csak mert ma reggel vettem egy iylet,de semmit sem ismert fel vele...
Tv-vel sikerült összehoznom a vett kábellel,csak annyi trükkje volt,hogy ha betoltam ütközésig a Jack-et,nemvolt jel,de ha kicsit kintebbhúztam,egyből jólett, viszont még ígysem teljesen jó,mert pl a piros szineket kékre cseréli,stb.
Gyári leírásból rájöttem,hogy a hangot és a videót külön-külön Jack kimenetről kell vinni a TV-be RCA-n keresztül.Ha az USB is "működne megfelelően" akkor teljesen meglennék elégedve a géppel, Modern Combat 3 a legnagyobb csatákban is játszható,picit fps lagg van, dehát vanis gépigény rendesen. Gangstar volt ami szaggatott,de lehet ott felbontás gondok voltak,vagy nemtudom. Más egyéb HD játékok mind laggmentesen fut. Brothers In Arms 2 pedig valamiért textúrahibás nálam,szűrke-fehér minden.
USB-re visszatérve mit próbáljak még meg? Nem hagy nyugodni,hogy 2év hűségnyilatkozattal megkötött mobilnetem ott pihen használatlanul,amit még fizetnem kell 20 hónapon keresztül.
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest