Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Ez valami spéci adapter lenne? Csak mert ma reggel vettem egy iylet,de semmit sem ismert fel vele...
Tv-vel sikerült összehoznom a vett kábellel,csak annyi trükkje volt,hogy ha betoltam ütközésig a Jack-et,nemvolt jel,de ha kicsit kintebbhúztam,egyből jólett, viszont még ígysem teljesen jó,mert pl a piros szineket kékre cseréli,stb.
Gyári leírásból rájöttem,hogy a hangot és a videót külön-külön Jack kimenetről kell vinni a TV-be RCA-n keresztül.Ha az USB is "működne megfelelően" akkor teljesen meglennék elégedve a géppel, Modern Combat 3 a legnagyobb csatákban is játszható,picit fps lagg van, dehát vanis gépigény rendesen. Gangstar volt ami szaggatott,de lehet ott felbontás gondok voltak,vagy nemtudom. Más egyéb HD játékok mind laggmentesen fut. Brothers In Arms 2 pedig valamiért textúrahibás nálam,szűrke-fehér minden.
USB-re visszatérve mit próbáljak még meg? Nem hagy nyugodni,hogy 2év hűségnyilatkozattal megkötött mobilnetem ott pihen használatlanul,amit még fizetnem kell 20 hónapon keresztül.
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- BMW topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX