Hirdetés
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor jól elbeszéltünk egymás mellett kedves pajtás!
Te már előre mentél egy gondolattal... és én meg ezért nem értettelek. 
Én úgy gondoltam, hogy amennyiben lett volna usb-je a kis drágaságnak! De mint hogy nincs, ez így ennek hiányában meghiúsult. De mint ahogy sittes79 kolléga felhívta rá a figyelmemet, lesz rá megoldás..."van olyan muki aki símás aztmondta rá , hogy a legocskább kínai fos"
Hát aki ezt írta jó nagy barom volt abban a pillanatában, -már bocsájtson meg- ha valóban erre a gépre írta!
Ezek a gépek MIND olyanok, és ehhez nem kell szak újságírónak lenni, kis tájékozódás után bárki rájöhet, hogy valami kompromisszumot kötni kell!
Azé kíváncsi lennék rá, melyik kínai nem olcsó fosnak van autó fókuszos kamerája, ja mi is a szitu a HD sztereó videó felvétellel???
1,2-es kétmagos poci, 1G RAM.. És az előlapi kam is megapixeles, mikor többnyire 0,xMp szokás lenni...
Nem kötelező senkinek ilyet venni, van sok a piacon, de pár nap használat után kijelenthetem:MAGASAN MEGÉRI AZ ÁRÁT!
A billentyűzetet lecseréltem, még akkor letöltöm a delfinHD-t, és valószínű rendelek hozzá én is egy olyan fizikai bill-t, mint sittes79 kolléga.
Amúgy meg nincs olyan, hogy valami ne legyen kínai!
Egyébként a könyvében Germany van írva, ez azért elég garancia a minőségre!sittes79: Ennyi pénzért totál megéri ez a kis keyboard! De akkor ez most wifi-s, vagy blutos. mert nem tudom értelmezni mi az a wireles bluetuth...

A blút is wifi-nek mondja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Te már előre mentél egy gondolattal... és én meg ezért nem értettelek. 
1,2-es kétmagos poci, 1G RAM.. És az előlapi kam is megapixeles, mikor többnyire 0,xMp szokás lenni...
Egyébként a könyvében Germany van írva, ez azért elég garancia a minőségre!
Dr.NX