Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- LG V30 - vezércsel
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Van a gyereknem mesenézésre egy Teclast P20 HD tablete. Hát hogy most mi a fene van vele nem tudom, de a DIsney+ nem akar menni, nem tud bejelentkezni, mintha nem lenne net. Gépen belépve nincs gond a Disney-vel. Újraindítottam a tabletet, töröltem a gyorsítótárat, de nem segített.
"Nem sikerül csatlakozni a Disney+-hoz" üzenet fogad. Ha a gyerekprofilból a sajátomba akarok váltani, akkor is "Hiba történt. Próbálkozz újra" üezenet jön elő, a végén 83-as hibakóddal. App újratelepítés után meg 142-es hiba van
Azt mondja a Disney honlap, hogy a net kapcsolat a ludas. Dehát közben meg minden más megy, böngésző, Netflix, YT, csak a Disney nem. Mi az atya ég van vele vajon?
Csekkoltam itthon a Pihole-t is, a tablet IP-jére a blokkolt elemek közt találtam ilyeneket:
disney.demdex.net
sanalytics.disneyplus.comHozzáadtam őket a Whitelist-hez, biztos ami biztos, de nem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Robotporszívók
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt mondja a Disney honlap, hogy a net kapcsolat a ludas. Dehát közben meg minden más megy, böngésző, Netflix, YT, csak a Disney nem. Mi az atya ég van vele vajon?
Dr.NX