Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- iPhone topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt7981
tag
válasz
Somatom #85154 üzenetére
Ok, lehet hogy nemvilágosan fogalmaztam.
Annyit akartam csak írni, hogy nem feltétlen kell a sim kártya felárát kifizetni, hogy ha valaki whatsappot/vibert akar használni, és egyébként meg nem akar telefonálni. Akkor elég arra az 5 percre egy telefon+sim kártya, amíg beregisztrál.
Amúgy az én wifis tabomon sincs névjegyzék, és tárcsázó se, mégis látja a google kontaktokat. Sőt, ha a telefonon sima telefonszámként felviszek egy újat,akinek amúgy van vibere, akkor rögtön megjelenik a tabon is, tehát a szinkron is megy.Az meg hogy nem vagy google felhasználó, a kérdező szempontjából még jó is. Ha nagyszülőknek kell a cucc, kapcsolatot tartani az unokákkal/családdal, akkor úgyis mindig ugyanazt az X számot hívnák.
Szerk: most olvastam a másik válaszod. Nem kell közös hálózaton lennie. Nekem a telefonomon csak mobilnet van (úgyis korlátlan), a tabom meg az otthoni wifin van. Az meg szerintem tök mindegy a rendszernek, hogy mire kapod az ellenörző smst, a lényeg, hogy egyezzen a kód. Régen használtam windowson is a vibert, márpedig a felső kategóriás üzleti laptopok kivételével sehol sincs sim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest