Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CyberPunk666

senior tag

Szeretnék tabletet venni egyetemi kézi jegyzetelésre. Matekot akarok jegyzetelni, szóval az elvárások ebből a szempontból maximálisak, mert mondjuk egy mátrix elemeinek indexeit is értelmesen kellene tudni felvinni, de geometriában, jelábrázolásban, görög betűkben és összetett kitevőkben sem lehet gondja. Lényeg a lényeg, hogy a kicsi sarokba odanyomorított dolgokat is tudja jól kezelni.

Még sosem volt tabletem és főleg nem jegyzeteltem rá digitális tollal, ezért lehet van olyan, amire nem gondoltam és hasznos lehet, ilyen tanácsokat is szívesen fogadok.

- Gondolom ilyen célra a minél nagyobb méret a jó, szóval legyen minél nagyobb (tanács?).
    - Az fontos, hogy egy tanteremben lévő megvilágításban látszódjon a kijelző (fényerő + tükröződés).
    - A táblát/más jegyzetét gyanítom néha jó lefotózni, nem baj, ha ezt értelmesen tudja, de ennél több elvárás nincsen. Ezt szerintem 10 éve tudja egy belépőszintű modbil is.
    - Akkuidő fontos, bírjon ki egy nap jegyzetelést, de legalábbis minél többet. (a jegyzetlés amúgy hogy meríti? mondjuk filmezéshez képest)
    - Nem vagyok sem márka sem rendszermániás, felőlem akár apple vagy win is lehet, ha az jobb abban, amire nekem kell.
    - GPS, LTE, 4G, hangminőség ect az totál mindegy WiFi elég, ha net kell osztok a telómról és minden ugyet intézni tudok telefonról, ami kellhet.
    - Netezni lehessen normálisan, több lapon.

Nézegettem videókat és például az s6 lite az alapján eléggé tetszik, a jegyzetappok is tetszenek. Akár meg is felelhet, de nem ismerem a piacot és az lenne mondjuk a budget teteje, mert az megfelene egyébként.

Van-e esetleg más, amit érdemes megnézni, olcsóbb és/vagy jobb a ceruzája/jegyzetelős appja.

Esetleg van-e valami szempont, amire nem gondoltam?

Használtnak örülnék, ha úgy jobban jövök ki, de nem értem a hwaprós s6 lite miért kerül többe, mint az új, azonos paraméterekkel. Ha ennyire hasonló az ár, akkor az újat veszem.

Előre is köszi.

PS: abszolút a kézi jegyzetelés/tanulás a legfontosabb szempont!

Új hozzászólás Aktív témák