- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok,
lányom 10 éves, és arra gondoltam, kaphatna egy tabletet. Elsősorban tanulásra szánnám neki (Google classroom, videochat), ezen kívül lehessen akadásmentesen böngészni, menjen a Chrome, Gmail, Youtube. Jó lenne, ha vállalható fotókat is lehetne vele készíteni (persze tablet nem erre van, de ha pl. a munkafüzetet kell lefotózni, azt tudja jó minőségben).
Nézegettem az összefoglalót. Nekem az Amoled kijelző miatt nagyon szimpatikus az Alldocube X Neo, de a 4GB nem tudom, mennyire elég ehhez a felhasználáshoz. És az ára eléggé a felső plafon.
Ha ehhez a felhasználáshoz viszont elég lehet egy 40k körüli tablet is, akkor el tudom engedni az Amoledet. Mit gondoltok?
Mi a helyzet a billentyűzetekkel? Jó lenne, ha lehetne "csatlakoztatni" magyar kiosztású billentyűzetet, és így egy "laptop" szerű felhasználás is elérhető lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bittorrent topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- DEll G15 5530
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest