- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ygg
senior tag
válasz
gabber01 #83672 üzenetére
Nagyon jól összefoglaltad. Pontosan így gondolkodtam én is
.
Mondjuk én az elfelejtettem leírni, hogy én "nagy" tabletet keresek, 10" (vagy min 9 egész valamennyi) vagy felette.
Igen, esélyes az iPad, almáék még komolyan veszik a kategóriát, bár lassan eltolják egy notebook pótlék felé.
S ezzel is nagyon egyetértek, sok embernek ez a motivációja
Meglehet, de erős hw-t jó áron vinnék, mint a cukrot szerintem. Sima média fogyasztás és játékok lényegesen élvezhetőbbek egy tableten, mint egy mütyür telefon kijelzőn. A kezelhetőségről nem is beszélve.Amit cidalain írt, abban is van igazság, kicsit rétegpiac lett, meg sokan előbb vesznek jó telót, az fontosabb, meg azzal lehet villantani, a tablet másodlagos, arra már nem jut. Akinek meg munkára, céges felhasználásra kell, az meg megveszi a célhardvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest