- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
CCester
csendes tag
Sziasztok!
Előre bocsájtom, hogy teljesen kívülálló vagyok tablet téren. Karácsonyra szeretnék tabletet ajándékozni. (nem tragedia, ha nem ér ide addig.)
Lényegében netezésre lenne használva, yt, Netflix leginkabb. Jó lenne, ha Netflix menne HD-ben.
A keret 50 ezer forint korul van es nem ragaszkodok hozzá, hogy itthonról szerezzem be.
Itthonrol neztem a Lenovo TAB M10-et, de a 2 giga memoria annyira nem szimpi.
A topicot olvasva megtetszett a Alldocube iPlay 30, viszont nem tiszta számomra, hogy HD-ben tud-e majd rajta streamet nézni.
Szóval a kérdésem. A iplay30 a fenti kriteriumoknak megfelel? Amennyiben nem, tudtok nekem ajanlani hasonló kategóriában egy masik tabletet?
Előre is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest