- Yettel topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo5555
friss újonc
Hali fórumosok!
Sokat olvasgattam a témát, mert kerestem egy elalvás előtti, ágybanfekvős, netezgetős, nulla játékos tab-ot, ami azért megfelel a 2020-as igényeknek is. Nézegettem a samsung s5e-t, de tokkal, vonóval 140-150 lett volna.
Az én "titkos tippem" a Lenovo Tab P10 4/64 Wifi
Előnyei:
10.1" FHD, 4Gb RAM, 64 Gb tárhely, ujjlenyomatolvasó, 7000 mAh akksi, jelzőled, 3,5mm jack, gyorsan tölt.
Hátrányai:
Tok nélkül rossz kézben tartani, mert vág és csúszik egyszerre. A gyári tok szállítási határideje 2-4 hét, ha még létezik, 6000Ft az utángyártott. Az LTE verzió mocskos drága valamiért.A webshopok leírásaiban szereplő android 8 ne riasszon el senkit, mert bekapcsolás után rögtön frissül android 9-re. Az egyébként meglepően jó Opera böngészővel egy tökételetes tablet lehet, a fentebb írt igényekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest