- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tombi
őstag
sziasztok, aki 7 colos tabot keresne és külföldi amazonos rendelés is mehet, akkor nézzétek ezt meg:
2GB ram, 16GB rom, telefonhívás és 4g.Igazából elkeveredtem az india amazonra, ahol kiderült, létezik egy bizonyos Lenovo TB-7504X modell. Ez megfelel a fent leírt speckónak. Novemberben jött ki. 10000 indiai rúbel az indiai ára (kb 40e ft) de nem szállítanak csak Indián belül. Ez kilőve, átnézve a francia, német amazont nem találtam, viszont az olaszon igen és ott is akciós 99 euró! link
Szállítással (normál) együtt 112 eur volt ami 319-es árfolyammal és EUR-t választott fizetéssel
35 754 HUF-ban állt meg. Ennyiért szerintem best buy+garanciát is lehet kérni plus pénzért 1-2 évre, de én nem kértem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest