- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tombi
őstag
Tudnatok segiteni holnap budapesten keresek egy embert vagy boltot ahol a kis 7 -es tabomra felragasztana a muanyag foliat? fizetnek erte
-
Tombi
őstag
válasz
Skillet #76731 üzenetére
szerintem érdemes a korábban linkelt lte változatot behúzni, ez még 7"-os kicsit drágább, de jobb cpu, jobb kijelző, 2gb ram, fóliát találsz hozzá ebayen is, tokból viszont csak a kihajthatós van egyelőre. Nekem elég hamar 30.-án már hozta is a dpd. (7 nap alatt megjött!)
Lenovo TB-7504X Tablet (lenovo tab 7 lte)
leírás /Ramot rosszul írja az 2gb/
-
Tombi
őstag
Lenovo tab 7 tb-7504x magyar használati utasítás
-
Tombi
őstag
sziasztok, aki 7 colos tabot keresne és külföldi amazonos rendelés is mehet, akkor nézzétek ezt meg:
2GB ram, 16GB rom, telefonhívás és 4g.Igazából elkeveredtem az india amazonra, ahol kiderült, létezik egy bizonyos Lenovo TB-7504X modell. Ez megfelel a fent leírt speckónak. Novemberben jött ki. 10000 indiai rúbel az indiai ára (kb 40e ft) de nem szállítanak csak Indián belül. Ez kilőve, átnézve a francia, német amazont nem találtam, viszont az olaszon igen és ott is akciós 99 euró! link
Szállítással (normál) együtt 112 eur volt ami 319-es árfolyammal és EUR-t választott fizetéssel
35 754 HUF-ban állt meg. Ennyiért szerintem best buy+garanciát is lehet kérni plus pénzért 1-2 évre, de én nem kértem
-
Tombi
őstag
válasz
varázsgömb #76255 üzenetére
Üdv, csatlakoznék 7" os kereséssel, telefonálás helyett csak tudjon fogadni smst, de lehet ez a funkció már hivással együtt van a tabletekben. 8"-at semmiképpen nem szeretnék !
ár max 50k-ig de jó lenne 30 körül
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest