Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Illatozni fog az Infinix új készüléke
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer #76108 üzenetére
P.S.: rápillantottam a "nyugati" használtpiacra, nagyon gáz, bolti ár alatt 10-15%-kal akarnak túladni a vackaikon azzal a kifogással, hogy benne hagyják a gagyisztáni micoSD karijukat, háát kösz nem, memkarim van sokkal jobb, 10%-nál meg a puszta érzés többet ér, hogy én szedem le a szűzhártyát a kijelzőről...
Ami nem kicsit aggaszt, hogy a 2GB RAM, ami ezekben az olcsó gépekben van, mire elég? Két telóm van itthon, köztük az egyik fő különbség, hogy az egyik 1 a másik 4GB rammal van szerelve (galaxy s2 és s7e), az s2 kvázi használhatatlan, a böngészőtabokat is elfelejti, ami sztem a kevés ram számlájára írható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest