- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Vásárlás előtt kérdezni, tájékozódni miért nem jutott eszedbe?-> Miért kellett volna, hogy eszembe jusson? Mármint pont ez a kérdés? Annyira magától értetődőnek tűnt számomra (Windows után, ugye, aminél az ilyesmi még csak hírből sem ismert, hogy gondot okozna és bármit oda telepít az ember ahová csak akar), hogy meg sem fordult a fejemben, hogy ez "máshogy működik". Meg alapból is így tűnik praktikusnak, célszerűnek, ahhoz, hogy rákérdezzek, előbb fel kellett volna merülnie a gyanúnak is ezzel kapcsolatban.
Amikor a fogadott memkártya max méretére kerestem rá a neten, akkor találtam egy csomó user hozzászólást a Lenovo fórumán, meg másfelé, amik pont erre panaszkodtak, szóval amúgy is rengetegen vannak még így vele.
Gondolom azzal sem voltál tisztában, hogy a 8GB-ból a rendszer is visz el magának helyet.-> Képzeld, tisztában voltam vele. Lehet, hogy Android kapcsán (pontosabban azzal is csak, mint kiderült az 5+ verziók kapcsán) nincs még sok tapasztalatom, de ez nem jelenti azt, hogy hülye is vagyok, OK?!
Viszont az, hogy az összes frissítés után, app telepítés nélkül is csak 2.4GB maradt a tárhelyből azért az "kicsit" meglepő és speciel azt sem hiszem, hogy számítanom kellett volna erre.
A helyett, hogy modortalanul letámadsz, inkább gondolkodjatok el a javaslatomon az összefoglaló kapcsán, sokkal okosabb és hasznosabb dolog lenne (mindenkinek).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX