- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"Esti, ágyban fekvős olvasáshoz szeretnék tabletet vásárolni "
Este ágyban fekve aludni kell
Én ehhez inkább egy jófajta e-ink olvasót javasolnék megfelelő fényű lámpa mellett, már amennyiben könyv formátumú anyagok olvasása a cél és nem online tartalom és médiák fogyasztása.
A tabletet nem ajánlom estére, lefekvés előtt, bár ezt most úgy sem fogja senki érteni és főleg megérteni
A lényeg, ha jól akarsz aludni, alvás előtt ne olvass tableten, nem segít hozzá a jó alváshoz... persze a TV sem. Sajnos a melatoninnak nagyon nem tesz jót a TV, tablet, telefon kékes fénye. De ez egy más téma, bocs, nem akarok okoskodni, de nem véletlenül reagáltam rá, mi sajnos (feleségem és én) nagyon rossz alvók voltunk, aztán kiderült, miért (elalvás TV-re, elalvás előtt közvetlenül tablet/telefon, akármi olvasás).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest