Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Faceless-

    őstag

    Sziasztok!

    Augusztusban szeretnék legkésőbb közepe felé egy tabletet venni.
    E-book, és pdf olvasásra, illetve böngészésre, ritkán videó nézésre kellene ebben a sorrendben.
    7-8 inch körül nézelődök a 4:3-as 7.9-es kijelző jól kézre feküdne, de a 7-essel sincs problémám. A viszonyítási alapom az első generációs ipad mini az ő kijelzője tökéletesen megfelelne még ha nem is olyan jó a felbontás.
    Konkrét keret nincs jó lenne, hogyha a lehető legolcsóbban meg tudnám oldani, ha nincs pont olyan amit keresek, akkor 40 körül lenne egy maximum. Itthon szeretném megvenni, és beiskolázásira, így ez igencsak csökkenti a lehetséges üzleteket.

    A legfontosabb az lenne, hogy a kijelzője jó legyen, és az üzemideje böngészésnél, olvasásnál, ezek után csak annyi az elvárásom, hogy a hétköznapi feladatoknál ne akadjon folyamatosan, játékra soha nem használnám. A kijelzőt nem kifejezetten felbontásra értettem, arra nem vagyok olyan kényes sokkal inkább a kontraszt, betekintési szög, szín érdekel.

    Már egy ideje nem érdeklődtem a témában, de amikor utoljára néztem szét, akkor a Lenovo Yoga tablet első generációs változata nagyon tetszett, viszont zavart az időnkénti laggolás, ezen kívül pedig csak az Lg G Pad 7.0 volt az ami elfogadható volt.

    Bocsi a hosszú leírásért, de jobbnak láttam inkább pontosan leírni mire van szükségem. A segítséget előre is köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák