Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honda_Fire
tag
Keresgettem a topicban de nehezen igazodtam el, gondoltam felvázolom a helyzetet.
Adott egy Tábla pc, valszeg valami noname mert nincs márka feltüntetve.
A rendszer meghalt rajta, futott msn felkerült rá, aztán kikapcsolták. Következő inditásnál már csak a zöld figura táncol majd a Loading... feliratnál nem megy tovább. Szeretnék egy uj rendszert rárakni. LINK innen probáltam letölteni. Letöltött image-t betöltöttem Power ISO ba majd a betöltött fileokat rámásoltam microSD kártyára de meg sem nyikkan, ugyanugy töltene a loadingnál mint eddig. Valami ötlet lenne e valakinek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Ipad 8. gen - 128Gb - Sérült de működik
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest