Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
válasz
anna77
üzenetére
Oké, akkor 8"-os és 4G-s tabletekre pár példa:
LG G Pad 8.0 4G V490 - Nagyon jó ára van, de sajnos csak GSM boltokban láttam, bolti garanciával. Ha találsz ilyet hivatalos garival, akkor az a best buy.
Samsung T335 Galaxy Tab 4 8.0 LTE - Ez már drágább, sajnos ezt is csak bolti garival láttam, vagy mobilszolgáltatóknál függően.
ASUS MeMO Pad ME581CL - Ez már 100e felett van, Intel SoC van benne, elvileg szép és gyors, de előfordulhat olyan progi ami nem megy rajta rendesen, kérdés te mire használnád. Ezt lehet megbízható helyen gyári garival venni.
Samsung T705 Galaxy Tab S 8.4 LTE - Ez ismét drágább vagy 20e-rel, szép és jó, csak egyesek szerint a túl nagy felbontás miatt hajlandó néha belassulni. Ez is kapható hivatalosan.
Sony Xperia Z3 Tablet Compact 4G SGP621 - Ez szerintem kb. a csúcskészülék, újabb 10e-rel drágább, de kb. mindent tud. Kapható hivatalosan.Szóval ha árban, kinézetben, teljesítményben valamelyik szimpatikus, akkor annak lehet jobban utána nézni (neten általában, illetve itt a saját topikjában).
Az szintén az én személyes véleményem, hogy iPad-et nem vennék, ha drága készüléket vennék, akkor az a Sony lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX