- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
4marul4
üzenetére
Igen, működik.
(#5755) borist
A Market -ről de nem azzal ami a tableten található és nem is a webes felületről (nem találta kompatibilisnek).
Úgy csináltam, hogy a telefonomra letöltöttem a Market -ről, ott az ASTRO File Manager segítségével csináltam egy backup -ot a Skype apk -járól, ezt elküldtem email -ben magamnak (a Bluetooth -tal is lehet szórakozni), a csatolmányból letöltöttem a memóriakártyára (mivel csak arra engedte) majd feltelepítettem.A gyárilag rajta levő Market sajnos egy rakás sz. kupac, egy csomó programot nem is talál meg (a webes Market meg nem találja kompatibilisnek) de egy Androidos telefon segítéségével meg lehet oldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX