Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
Milka 78 #57194 üzenetére
Te ismered azt a Prestigo tabot amit ajánlasz? Mert elég jónak tűnik, GPS meg minden, csak 8GB tárhely van benne. Ha ismered, akkor leírnád, hogy hogy van particionálva? Mert nekem ez elég fontos lenne, mert én is tab vásárlásra készülök, csak én úgy szeretném, hogy az egész család tudja használni. Nekem a GPS lenne a jó, asszonynak vennék hozzá egy bill-t és nem az én sz.gépemen farmerama-zna meg filmet nézne rajta, a gyerek meg néha játszana. Csak itt van a bibi...amit szeret játszani az a spiderman meg az ironman amik összesen 2.2 GB-t foglalnak és ha csak 1giga van adva a partícióból az appoknak akkor már szívás....vagy van már erre a tabra okosság mint a WayteQ-re, hogy SD kártyát meg add neki, hogy azt lássa tárhelynek? Thx a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Zinwa Q25
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest