Hirdetés
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
Chris78 #53944 üzenetére
Karácsonyig biztos lesz még 1-2 jó akció, de én megmondom neked őszintén, az ilyen értékű dolgoknál ebbe az örökös várakozásba kissé belefáradtam.
Egyszerűen az ember sosem tudhatja, mikor lesz valami óriási nyerő vétel egy-egy helyen.
Olcsóbb tablettel fölösleges róni a köröket.
Én már inkább azt a módszert követem, hogy megveszem, kipróbálom és ha úgy tűnik, kell a jobb/drágább, akkor a boltban jó eséllyel ráfizetéssel elhozhatom. (Ha nem, akkor kis veszteséggel simán tovább lehet adni egy új készüléket)Már én is kezdtem úgy járni, hogy az edigital pl. nyomja rendesen a heti akciókat, a Lenovok pl. extrém jó áron elvihetőek tőlük, mégis kezdtem agyalni, ne várjak-e, mert hátha jövő héten meg az Asus tabok lesznek 20-25% akcióval.
A karácsonyi szezon még azért odébb van, nem mindenki szeret másfél hónapon keresztül még olvasgatni, variálni, mert ha addig sikerül elhúzni a dolgot, a szezon közepén már durván nagy a veszélye, hogy amit ma hihetetlen nagy akció keretében megveszünk valahol, másnap, máshol tuti még olcsóbb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest