Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Állandóan használok asztali PC-t, notebookot és netbookot is. Netezni legjobb a PC full HD monitorral, utána a notebook, az is külső 20"-os monitorral, ez kevesebbet fogyaszt, viszont már lassabb az asztalinál, hiába van benne 3GB memória és 320 HDD, a netbook még lassabb. Sokkal. Ellenben a notebookot sem tudom mindenhová elvinni, a netbookot már majdnem, de kézben tartva nem lenne nagy élmény netezni vele...
tehát általában kell hozzá egy asztal... Ágyban nem igazán szeretem, mert nem szellőzik jól ölben tartva...Buszon, vonaton, kocsiban sem a legideálisabb megoldás, pláne, az aránylag hosszú bootolási idő miatt nem olyan, hogy csak előkapom. Neteztem telefonnal is, de az legföljebb híreket olvasni jó szvsz. Olvasáshoz sem elég nagy a telefon kijelzője, hiába nagy esetleg a felbontás, ha nem vagyok sas... Tehát szvsz ez az eszköz a telefon és a netbook közé sorolható használatát tekintve. Azzal nem vagyok tisztában, hogy működik-e ez az eszköz úgy mint a PDA-k, hogy azonnal menetkész bekapcsolás után, mert ha perceket kell rá várni, mint a netbookra, akkor nem igazán lenne jó nekem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- BMW topik
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
tehát általában kell hozzá egy asztal... Ágyban nem igazán szeretem, mert nem szellőzik jól ölben tartva...Buszon, vonaton, kocsiban sem a legideálisabb megoldás, pláne, az aránylag hosszú bootolási idő miatt nem olyan, hogy csak előkapom. Neteztem telefonnal is, de az legföljebb híreket olvasni jó szvsz. Olvasáshoz sem elég nagy a telefon kijelzője, hiába nagy esetleg a felbontás, ha nem vagyok sas... Tehát szvsz ez az eszköz a telefon és a netbook közé sorolható használatát tekintve. Azzal nem vagyok tisztában, hogy működik-e ez az eszköz úgy mint a PDA-k, hogy azonnal menetkész bekapcsolás után, mert ha perceket kell rá várni, mint a netbookra, akkor nem igazán lenne jó nekem....
Dr.NX