Hirdetés
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Állandóan használok asztali PC-t, notebookot és netbookot is. Netezni legjobb a PC full HD monitorral, utána a notebook, az is külső 20"-os monitorral, ez kevesebbet fogyaszt, viszont már lassabb az asztalinál, hiába van benne 3GB memória és 320 HDD, a netbook még lassabb. Sokkal. Ellenben a notebookot sem tudom mindenhová elvinni, a netbookot már majdnem, de kézben tartva nem lenne nagy élmény netezni vele...
tehát általában kell hozzá egy asztal... Ágyban nem igazán szeretem, mert nem szellőzik jól ölben tartva...Buszon, vonaton, kocsiban sem a legideálisabb megoldás, pláne, az aránylag hosszú bootolási idő miatt nem olyan, hogy csak előkapom. Neteztem telefonnal is, de az legföljebb híreket olvasni jó szvsz. Olvasáshoz sem elég nagy a telefon kijelzője, hiába nagy esetleg a felbontás, ha nem vagyok sas... Tehát szvsz ez az eszköz a telefon és a netbook közé sorolható használatát tekintve. Azzal nem vagyok tisztában, hogy működik-e ez az eszköz úgy mint a PDA-k, hogy azonnal menetkész bekapcsolás után, mert ha perceket kell rá várni, mint a netbookra, akkor nem igazán lenne jó nekem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
tehát általában kell hozzá egy asztal... Ágyban nem igazán szeretem, mert nem szellőzik jól ölben tartva...Buszon, vonaton, kocsiban sem a legideálisabb megoldás, pláne, az aránylag hosszú bootolási idő miatt nem olyan, hogy csak előkapom. Neteztem telefonnal is, de az legföljebb híreket olvasni jó szvsz. Olvasáshoz sem elég nagy a telefon kijelzője, hiába nagy esetleg a felbontás, ha nem vagyok sas... Tehát szvsz ez az eszköz a telefon és a netbook közé sorolható használatát tekintve. Azzal nem vagyok tisztában, hogy működik-e ez az eszköz úgy mint a PDA-k, hogy azonnal menetkész bekapcsolás után, mert ha perceket kell rá várni, mint a netbookra, akkor nem igazán lenne jó nekem....
Dr.NX