- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Netfone
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Megjott a SmartQ T10.
10 colos 4:3 oldal arany.specko itt: http://en.smartdevices.com.cn/Products/Ten/201104/01-84.html
Jo aron itt : http://hardverapro.hu/apro/smartq_t10_tablet_cortex_a9_8gb_kapacitiv_10_azonn/hsz_1-200.html
Semmi kozom a hirdetohoz, csak en "megszivtam" a vamot, (csunyan
azert mondom hogy más esetleg meguszhatja ...
A keszulek jo. Olvasasra jobb nem igen lehet. Mert gyors, eros a HW, és kényelmes a sajat olvaso progija. Az adobe reader lassabb!!

Mozizasra ahogy Zodiak mondja lehet jobb a 16:9 de nekem teljesen megfelel. És mindent lejatszott amit probaltam!!!
Aki megbaratkozik a nem kapacitiv erintokepernyovel, annak kivalo, mert eleg jo az erinto erzekenysege, a kepe pedig eleg szép, és a gep gyors.
Nekem mar minden fut es ezert nem is kell sokat kuzdeni....Nincs fagyas, akadás, hoszu az akuido, megbizthato a mukodes.
Egyedul egy dolog van ami nem mukodik jol az a Flash hangja - a 10.3 as flash hangja nem szol a bongeszobol, de a youtube alkalmazasban viszont igen.
Ennel bovebben talan kicsit kesobb irok, de oszesegeben ajanlom.
Nincs benne 3G, TV OUT, és kamera, de nekem nem is kell.70e korul nem talaltam ilyen eros és 4:3 oldalaranyu 10 colos gepet.
Most irok egy cikket ha kesz belinkelem.
Udv,Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Home server / házi szerver építése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX