-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Én linkeltem be, én 3 hete rendeltem pont ugyan ennyiért a SenseV7-emet ami elég jó vétel volt, ez viszont annyira sokat kínál, mindenképp várnék egy-két review videóig.
Ha nem lennék ilyen jól meg a sense-emmel és nem zavarna hogy egy hónapig nincs tabletem megint én becserélném rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenMediaVault
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX