- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Sziasztok!
Egy [Prestigio Multipad 4 Quantum 9.7] vásárlásán gondolkodom. Amire kellene: böngészni, szakkönyveket olvasni pdf-ből. Játék nem különösebben érdekel, néha benézhet Plants vs. Zombies kategóriájú valami casual cucc de nem jellemző. Néha filmezés, 720p mkv-kkal szoktam általában mozizni, az gondolom egy MXPlayer-el megtámogatva már kb. semminek nem akadály. Kamera minősége teljesen hidegen hagy. Még notiban se használtam webkamerát soha beszélgetni, fotózni meg végképp nem fogok vele.
A kérdésem, hogy mennyire megbízhatóak a Prestigio tablet-ek, életemben nem hallottam erről a márkáról. Mennyire jók a firmware-jeik, mennyire vannak szétbarmolva (képek alapján eléggé Vanila Android-nak tűnik), számítsak-e erre 4.2-es Android-nál jobbra hivatalosan vagy nem erről híres a cég? Úgy olvastam a WayteQ-nél érezhetően jobbak. Sebességben mit lehet várni a Rockchip SoC-tól? Attól félek hogy most Nexus 5-öm van és annak a sebessége mellett nehéz lesz megfelelni ennek
Viszont Nexus 10 itthon nem kapható hivatalosan és nem is túl olcsó.
Felbontásban nem szeretnék 10"-on 1280-as panellel vesződni. Már a Nexus 5-ben is Full HD panel van, ekkora méreten nagyon szembe ütköznék vele szerintem. Persze a másik oldalon ott van hogy vajon ez a Rockchip csodabogár képes-e kihajtani ezt a kijelzőt. Hmm.
Neten nem nagyon lehet értelmes használt közbeni videót találni róla. Engem pl. kimondottan érdekelne hogy Chrome mennyire lehet stabil rajta. Több ilyen kisebb márka által gyártott tablet topikjában olvasom hogy a Chrome képes megölni a tab-ot, gondolom valami natív kódrészlet inkompatibilis valami driver-el.
Mod: most látom hogy babicsbalu-val kb. hasonló igényeink vannak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest