- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Sziasztok!
Na ma megérkezett az itt ajánlott AMPE A90-es tablet
Már jó 1 órája nyüstölve van.
Az 4.1-es andoridot le szeretném cserélni 4.1.2-re, ezzel kapcsolatban tud valaki segíteni?Anyag kidolgozása/minősége szerintem jó
Gyorsaságra, első körben vegyes érzelmeket kelt, néhol gyors, néhol lassúcska, de az android cserével sztem ez megváltozik.. Elég érdekes, kínai/angol/magyar nyelvek jelennek meg a magyar beállításnal (nyilván amit nem fordítottak le..)
Kijelzője: Jónak tűnik, ha fektetve van, akkor nem igazán olvasható oldalról (tehát ha nézem, hogy mit csinál rajta valaki..), látszik, hogy mi folyik ott, de körvonalazódik a szöveg
Viszont ha állítva van, akkor oldalról is jó!
Tartozékok, 1db 10cm-es microUSB-USB átalakító, 1db USB-micro töltő + a hozzá való 230V!
A kameráját hagyjuk.Antutu tesztet lefuttattam rajta: ~12000 pontot kapott, ami szerintem elég jó, egy 29000 forintos tabletnél
S3-masom 18250 kapott.
Meg lehet valahol nézni, hogy milyen proci van benne? Leírása szerint egy allwinner A31 4x1,5Ghz van benne, antutu infóban az allwinner A31 az stimmel, viszont csak 4x1Ghz ír :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- E-book olvasók
- Hobby elektronika
- Tea
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest