- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Sziasztok!
Na ma megérkezett az itt ajánlott AMPE A90-es tablet
Már jó 1 órája nyüstölve van.
Az 4.1-es andoridot le szeretném cserélni 4.1.2-re, ezzel kapcsolatban tud valaki segíteni?Anyag kidolgozása/minősége szerintem jó
Gyorsaságra, első körben vegyes érzelmeket kelt, néhol gyors, néhol lassúcska, de az android cserével sztem ez megváltozik.. Elég érdekes, kínai/angol/magyar nyelvek jelennek meg a magyar beállításnal (nyilván amit nem fordítottak le..)
Kijelzője: Jónak tűnik, ha fektetve van, akkor nem igazán olvasható oldalról (tehát ha nézem, hogy mit csinál rajta valaki..), látszik, hogy mi folyik ott, de körvonalazódik a szöveg
Viszont ha állítva van, akkor oldalról is jó!
Tartozékok, 1db 10cm-es microUSB-USB átalakító, 1db USB-micro töltő + a hozzá való 230V!
A kameráját hagyjuk.Antutu tesztet lefuttattam rajta: ~12000 pontot kapott, ami szerintem elég jó, egy 29000 forintos tabletnél
S3-masom 18250 kapott.
Meg lehet valahol nézni, hogy milyen proci van benne? Leírása szerint egy allwinner A31 4x1,5Ghz van benne, antutu infóban az allwinner A31 az stimmel, viszont csak 4x1Ghz ír :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest