-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Sziasztok!
Na ma megérkezett az itt ajánlott AMPE A90-es tablet
Már jó 1 órája nyüstölve van.
Az 4.1-es andoridot le szeretném cserélni 4.1.2-re, ezzel kapcsolatban tud valaki segíteni?Anyag kidolgozása/minősége szerintem jó
Gyorsaságra, első körben vegyes érzelmeket kelt, néhol gyors, néhol lassúcska, de az android cserével sztem ez megváltozik.. Elég érdekes, kínai/angol/magyar nyelvek jelennek meg a magyar beállításnal (nyilván amit nem fordítottak le..)
Kijelzője: Jónak tűnik, ha fektetve van, akkor nem igazán olvasható oldalról (tehát ha nézem, hogy mit csinál rajta valaki..), látszik, hogy mi folyik ott, de körvonalazódik a szöveg
Viszont ha állítva van, akkor oldalról is jó!
Tartozékok, 1db 10cm-es microUSB-USB átalakító, 1db USB-micro töltő + a hozzá való 230V!
A kameráját hagyjuk.Antutu tesztet lefuttattam rajta: ~12000 pontot kapott, ami szerintem elég jó, egy 29000 forintos tabletnél
S3-masom 18250 kapott.
Meg lehet valahol nézni, hogy milyen proci van benne? Leírása szerint egy allwinner A31 4x1,5Ghz van benne, antutu infóban az allwinner A31 az stimmel, viszont csak 4x1Ghz ír :/ -
A-l-i-e-N
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat, AMPE megrendelve
Ilyenkor a garancia hoyg van, tudja valaki? -
A-l-i-e-N
aktív tag
Barátnőm nézegeti magának, én csak a tulajdonságokat néztem.. Látom nem nézte a vámot, csak a sima postát...
Akkor amiket Ti ajánlottatok, 10 colosakat, melyik a jobb?
4 mag miatt én erre szavaznék..
Z750 -
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Érdeklődni szeretnék, hogy mi a véleményetek, esetleg használ-e valaki ilyen (számomra) ismeretlen, kínai tableteket?
Ilyen árfekvésben ki mit ajánlana? Bár 10 colosba nincs semmilyen kb..
Elvárás:
10 col
Leginkább új, de a használt is szóba jöhet.
Itthon/ebay
Főként internet, képek
Maximum 25-30eKöszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest