Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #42820 üzenetére
Hát ez az,hogy nagyobb kijelző,de kisebb felbontás,és még semmi "buherálás",a "root" se tuti,nemhogy más.Mert azért a Nexushoz igencsak jó rom-okat csinálnak,jobb mint a gyári.
És a Nexusnak tényleg semmi gyerekbetegsége nincs,csak a nyers erők az újaknál biztató,bár sok múlik a szoftveren is,lehet sokkal akadósabb...
Jó nem vagyok az agyon rom-olás híve,de azért hoznak össze jó dolgokat.
Meg ami miatt vacilálok,az hogy volt már jópár "noname" tabletem,amelyeknél valami ha nem is nagy,de probléma volt,jellemzően az érintő vagy túl érzékeny vagy kevésbé,használat közben nagyon fel tudtam húzni magam,majd kivágtam...
Na ez volt az Acer A1-810-nél is,ezért adtam el,bár itt szerintem a proci volt határeset,nem tudta rendesen feldolgozni.
Igaz a fiam Prestigio 8.0 pro duo-ja hibátlan,azért gondoltam erre a gyártóra,csak annyira új még alig lehet tudni valami használati dolgot,nem akarok úttörő lenni,mint sokszor aztán szívni a fogam,hogy h..lye voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Konteó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- További aktív témák...
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest