- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már kaptam gyors és pontos segítséget a fórumon. Ezúton is köszönöm!
Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok, bízom Bennetek!7-8" (bőven elég a 7), új készüléket keresnék
ami fontos lenne, hogy friss rendszert futtasson (lehetőleg 4.2 vagy arra frissíthető legyen), emelett relatív erős gép legyen... (min 2 mag, inkább 4, 1-2gb ram, tárhely nem prioritás!)
(Nexus 4-em van, hozzá vagyok szokva, hogy simán fut minden, szerencsésnek tartom magam...)netezésre, filmnézésre használnám főleg (720p videókat jó lenne ha gond nélkül vinné), de nem lenne hátrány, ha játékok is elfutnának rajta, bár ez az erős hardver mellett feltételezem, nem lenne gond... (de nem a játék az elsődleges, sőt!)
HDMI kimenet is a must!
vásárlás helye kevéssé érdekes, de A.) megbízható márka kellene, B.) ha kevéssé ismert a gyártó, lehetőleg garanciális (tehát itthoni beszerzés lenne jobb) - kivéve ha van abszolút best buy ajánlat külföldről
összegben nem tudom, 30-tól már kaphatóak-e a fenti igényeket kielégítő gépek. 40-45 lenne a max, inkább 40 (3g nyilvánt nem fér bele, belátom, de ha külsőleg csatlakoztatható lenne rá, az jó lenne)
Minél több gépet, márkát ajánlotok, annél jobb. Igyekszem tájékozódni majd!
2 kiegészítő kérdés:
Karácsony környékén szoktak akciók lenni, új készülékek érkezését mennyire ilyenkorra időzítik? (én ezen piacot nem követem)
Lesz mostanában új soc-cal piacra kerülő készülék, úgymond generációváltás, amit érdemes kivárni?köszi a segítséget előre is, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Óra topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2904, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest