- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Már többször segítettek a fórumot látogató hozzáértők, amikor ismerősök kerestek (rajtam keresztül) tab-ot. Most a saját igényeim kapcsán szeretném a véleményeteket kérni.
Amire jutottam, az az RK3188 köré épülő soc. Legfőbb kérdésem, hasonló erős soc van-e az alábbi paraméterek mellett, amiről tudtok:
Hány hüvelykes legyen a kijelző ?
7-8"Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni ?
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció ?
Új, lehet ittoni és külföldi is.Mire szeretnéd majd leginkább használni ? (játék, internet, filmnézés stb.)
Abszolút vegyes használat, de a legfontosabb a kiegyensúlyozott és megbízható működés lenne.Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum ?
40, vagy akár 50, ha nagyon jó ötlettel állna elő valaki.A 40-es kategóriába az alábbi (RK3188-as) gépek férnek be, ahogy láttam (itthonról):
WayteQ xTAB-79QCI
Alcor Zest Q813IX
Prestigio MultiPad 4 Quantum PMP5785CEzeknél gyengébb akkuban (pl) Koobe X8 Slim QUADRUM, de uazt tudja...
A fő kérdésem, ezek mind 1gb RAM-mal bírnak, megéri a +10eFt-t pl az alcor Zest Q813i? (2GB ram)
Illetve akinek tapasztalata van, a távol keletről jövő gépeket (Chuwi, Cube stb...), ha az 1 GB ram-mal megbékélek, akárhogy számolok 30-35-nél olcsóbban (áfa, vám stb) külföldről sem lehet ilyen kaliberű gépet szerezni. Vagy elszámolok valamit? A +4-5Eft hazai beszerzés mellett nekem megérni a nyugalmat és a garanciát. De ha mondjuk 30 alatt meglenne egy hasonló gép, akkor már elgondolkodnék.
Bocsánat, tudom, sok a kérdés. Még egy utolsót hadd tegyek fel. A gyári frissítésekben nem bízom, szerintetek melyik gépnek lesz majd idővel több elérhető főzött rom-ja, mint előrelépési lehetőség?
Köszi minden választ, tippet, üdv!
-
MD25
csendes tag
válasz
ghiottone #42366 üzenetére
Hello!
Megkérdezhetem, ez a kupon-os dolog hogy megy? Vagy hogy elérhető a kedvezmény?
Az a furcsa, ha itt böngészek, 110 dollár az akciós ár, de a buy now-ra kattintva 120 lesz.[http://www.pandawill.com/christmas2013?limit=24&type=2]
Ötletek? Egyébként hasonló kaliberű tabletet tudtok ajánlani? Hol érdemes még nézelődni?
Köszi, üdv!
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Korábban már kaptam gyors és pontos segítséget a fórumon. Ezúton is köszönöm!
Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok, bízom Bennetek!7-8" (bőven elég a 7), új készüléket keresnék
ami fontos lenne, hogy friss rendszert futtasson (lehetőleg 4.2 vagy arra frissíthető legyen), emelett relatív erős gép legyen... (min 2 mag, inkább 4, 1-2gb ram, tárhely nem prioritás!)
(Nexus 4-em van, hozzá vagyok szokva, hogy simán fut minden, szerencsésnek tartom magam...)netezésre, filmnézésre használnám főleg (720p videókat jó lenne ha gond nélkül vinné), de nem lenne hátrány, ha játékok is elfutnának rajta, bár ez az erős hardver mellett feltételezem, nem lenne gond... (de nem a játék az elsődleges, sőt!)
HDMI kimenet is a must!
vásárlás helye kevéssé érdekes, de A.) megbízható márka kellene, B.) ha kevéssé ismert a gyártó, lehetőleg garanciális (tehát itthoni beszerzés lenne jobb) - kivéve ha van abszolút best buy ajánlat külföldről
összegben nem tudom, 30-tól már kaphatóak-e a fenti igényeket kielégítő gépek. 40-45 lenne a max, inkább 40 (3g nyilvánt nem fér bele, belátom, de ha külsőleg csatlakoztatható lenne rá, az jó lenne)
Minél több gépet, márkát ajánlotok, annél jobb. Igyekszem tájékozódni majd!
2 kiegészítő kérdés:
Karácsony környékén szoktak akciók lenni, új készülékek érkezését mennyire ilyenkorra időzítik? (én ezen piacot nem követem)
Lesz mostanában új soc-cal piacra kerülő készülék, úgymond generációváltás, amit érdemes kivárni?köszi a segítséget előre is, üdv!
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
Szakértők segítségét szeretném kérni, tablet vásárlás... (Próbálgattam hasonló paraméterek mellett keresni a fórumban, de egyértelmű válaszokat nem leltem. Bármilyen építő tippet, tanácsot köszönök előre is!)Paraméterek:
7-10" közötti új készülék
Itthoni beszerzéssel (garancia fontos lenne)
Játék célra, izmos hardver kellene (1gb+, min 2 mag, talán 4?)
4.2-es androiddal? (Vagy ma ez még erős elvárás?)
(+Esetleg 3G modemmel?)Mi a legolcsóbb? 50 alatt lehet tartani egy ilyen kütyü árát napjainkban?
Köszönöm, üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest