Hirdetés
- Poco F7
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freesia
csendes tag
válasz
tjb007 #38713 üzenetére
laszlohu, belajkl, tjb007, vlevi!
Köszönöm szépen a válaszokat! Az én szívemhez is az Asus áll közelebb, megkönnyebbültem, hogy mások is azt látják jobbnak a terveimhez.
Nem tudom, hogy a 15 méteres wifi hatótáv reális elvárás-e, mert sok helyen olvastam rosszakat, igaz, nem az általam kinézett márkákról. Fogalmam sincs, mennyi a normális.
Wifin át tudom küldeni a képet (és a hangot is) a tv-re? (IP-tv + CRT tv) Pl.: film, játék, netezés,...
A kapacitív stylus-ból elég széles a skála, 300-12600 Ft-ig láttam. Szerinted milyen árban volna reális az Asushoz? Mind ilyen kis bufli végű? Azt hittem, hegyesebb. Semmi lényegi különbséget nem tudtam fölfedezni rajtuk, csupán a súlyukban tértek el egymástól egy kicsit a leírás alapján. Tudnak ezek bármit azon kívül, hogy az ujjamat helyettesítik (és pontosabban céloznak)? Kell bele elem vagy csak egy "bökő" és kész?
Úgy érted, hogy az online játékok akadoznak vagy el sem indulnak vagy az egyik rendesen megy, míg a másik sehogy? Vagy mi a helyzet?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Poco F7
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- OLED TV topic
- iPad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest