Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Webistvan

csendes tag

Most vettem Concord tab Novumot.
    Eleve hibakereséssel és visszavitel készültséggel teszteltem. Nos a külső abszolut gagyi, néhol még műanyag öntési sorja is érezhető. A kijelző sarkában enyhén átvilágit a háttérfény. A hangerőgomb a lehető legrosszabb helyen és kialakitásban helyezkedik, a kamerák elöl-hátul szóra sem érdemesek. Kézben nagyon kényelmetlen, gyenge, vékony hátlap kissé benyomható, amit elöl érzékelhetünk a kijelző elszineződésével. (egy tok megoldja ezt a kényelmetlenséget)

DE ezek ellenére is, szerintem jó választás volt és megtartom... hogy miért,...?!
    Számomra az etalon teszt weboldalt (gametrailers.com) tökéletesen megjeleníti, oldalon belül a videokat akadás mentesen lejátsza (közvetlen kicsomagolás után, plusz fájl kézi telepitgetés nélkül!)
    Mkv, mts videokat is flottul viszi, és van egy Plusz ficsör a video lejátszóban amit kevés tabnál láttam.
    Wifi kegyetlen erős.: A wifis router a családi ház felső szintjén, én az utcán a kocsibejáró kapuja elött, az autóban lévő táskában a tab jelzett hogy levelem érkezett.
    Az akksi relatíve 5 órát bír folyamatos használat mellett (net, video, játék)

Új hozzászólás Aktív témák