- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kateb
tag
Azon gondolkodtam mostanában, hogy a tabletek jelentős részébe vajon mi a fenének építik bele ezeket a 0.3 - 2 Mp elő-és hátlapi kamerákat. Persze azt értem, hogy a világ valamely rejtett zugában kallódik ezekből még néhány konténernyi és el kell sózni, de ezek használati értéke napjainkban kb egyenlő a nullával.
A tabletekbe tök feleslegesen kerül, mert a kor jócskán túllépett ezen a minőségi színvonalon. Aki némileg épkézláb képeket szeretne készíteni, az úgysem a 2 megás hátlapi kamerát használja erre a célra.
Szerintem a 2 megást kéne előre rakni skypolni, hátra meg vagy semmit, vagy legalább 5 megásat.Pl itt van ez a Modecom 8001-es tabletta, az akksi és a két említett kamera a szűk keresztmetszet rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest