Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
solgew
csendes tag
válasz
tjb007 #31802 üzenetére
Én már nem vagyok benne biztos, hogy csak ezeknél fordul elő. Inkább arra gyanakszom, hogy ez egy csiphiba, ami rengetegféle típust érint. Természetesen lehet tévedek, hiszen én nem vagyok szakember. A szakemberek viszont hallgatnak, mint az a bizonyos kaka a fűben. Ha megmondanák, milliók mondanának le bizonyos csipp-belsőrészes tablet vásárlásról. Hatalmas visszaesés lenne ez a piacon. Nem mernek megszólalni. Akinek meg ilyen van és kipróbálta (részletesen leírtam hogyan lehet tuti meghallani), az nem írja ide, mert akkor az esetleges eladási esélyei romlanának. És a tesztelők? Ők részben balfaszok ehhez, részben ők is hallgatnak róla. És ez a topik? Ez pont erre (lenne) való. Meg is írtam. Kíváncsi leszek mi lesz a jutalmam. Kitiltanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest