- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buta29030 #28567 üzenetére
Mivel ebben a hozzászólásban mindenki, igy én is meg lettem szólítva, ezért nem bírtam tovább én sem. Visszaolvastam 24001-es számú hozzászólásig.
Egy árva kanyi kérdést nem tettél fel itt a fórumban, hogy milyen tabletet vegyél, vagy más formában sem említetted, hogy milyen igényeid lennének tablet vásárlásra.
Az első hozzászólásod az, hogy a Concorde Novum tabletodnak rossz a hangja, majd az, hogy hihetetlen módon megjavult.
Utána idejössz fröcsögni, hogy mindenki hallgat arról, hogy androidon nem megy a Silverlight/Java/Flash meg blabla.Talán mindez nem történt volna meg, ha KÉRDEZEL.
Mivel nem tetted, egyet tudsz tenni, mint a gazda akinek nincs földje: vess magadra.
Föcsöghetnél még pár sort itt almát körtével összehasonlítva, de túl sok értelme nincs.És mindenki okulására leírom: ha flash-es, java-s vagy silverlight-os oldalt néznél androidos tableten, akkor ne vegyél, mert nem lehet. Vegyél Microsoft tabletet, vagy egyáltalán ne vegyél tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Wise (ex-TransferWise)
- Bundle topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged