- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Poco F7
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buta29030 #28567 üzenetére
Mivel ebben a hozzászólásban mindenki, igy én is meg lettem szólítva, ezért nem bírtam tovább én sem. Visszaolvastam 24001-es számú hozzászólásig.
Egy árva kanyi kérdést nem tettél fel itt a fórumban, hogy milyen tabletet vegyél, vagy más formában sem említetted, hogy milyen igényeid lennének tablet vásárlásra.
Az első hozzászólásod az, hogy a Concorde Novum tabletodnak rossz a hangja, majd az, hogy hihetetlen módon megjavult.
Utána idejössz fröcsögni, hogy mindenki hallgat arról, hogy androidon nem megy a Silverlight/Java/Flash meg blabla.Talán mindez nem történt volna meg, ha KÉRDEZEL.
Mivel nem tetted, egyet tudsz tenni, mint a gazda akinek nincs földje: vess magadra.
Föcsöghetnél még pár sort itt almát körtével összehasonlítva, de túl sok értelme nincs.És mindenki okulására leírom: ha flash-es, java-s vagy silverlight-os oldalt néznél androidos tableten, akkor ne vegyél, mert nem lehet. Vegyél Microsoft tabletet, vagy egyáltalán ne vegyél tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- EAFC 26
- Google Pixel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- iKing.Hu- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest