- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
válasz
Guszty81 #24300 üzenetére
Nem értem pontosan mire gondolsz, új nekem még ez a rendszer. Amint rámentem valami olyasmire hogy fizetés mobil mastercardal (vagy valami hasonló, nem emlékszem), akkor a telefonomon felvillant a 16900as fizetés, és ki tudtam választani, hogy ki akarom-e fizetni vagy elutasítom, rámentem hogy pay, mPIN és kiírta hogy paid, jött az OTPs sms h levettek 16900at a kártyáról, majd nemsokkal utána (pár perc) hogy "Tisztelt vásárló a rendelése (xxxx) a szegedi szaküzletükben átvehető." (mivel a személyes átvételt választottam)
Emailt azonban nem kaptam erről, viszont nemsoká megyek tanulni, és út közben beugrom az edigitalhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest