Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
bopeti98 #24191 üzenetére
Teljesen nem vagyok megelégedve. Ez nem az a kategória, amivel az ember teljesen elégedett. Olcsó, és ezért a pénzért jó. Hardver okés, kijelző szép, sok főzött rom van hozzá. 32gb-os kártyát kezeli, szépen futnak rajta a programok (bár nem vagyok hc gémer) hdmi kimenet is működik (állítólag - az én kábelem még úton van
). Az más kérdés, hogy én bekaptam egy pixelhibás darabot + ciripel a füles. Sajnos bármelyik gyártó cucca lehet hibás, én pont rosszul jártam. Ezeket leszámítva is érdemes naprakésznek lenni a témából, ezek a tabok nem out-of-box gépek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest