- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tobika1
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Nem olyan vészes dolgok ezek! az sd kártya dobálás is szoftveres gond! (méghozzá bootloader hiba), és csak készenlétben leválasztja, emiatt időnként bekapcsol a kijelző de ha nem használod az sd-t kiveszed és akkor nincs probléma
a sípolás csak az új jb-vel jelentkezik de lesz rá javított változat, van egy jó ics főzött rom amivel az sd kártyán kívül nincs semmi hibája! Bevilágítás nem mindegyiknél van és ha van is nem olyan zavaró dolog, ez amúgy a fém hátlap feszülése miatt van, én az enyémet egy kicsit megigazítottam és gyakorlatilag nincs bevilágításom!70k ért, kapsz egy 10,1 colos ips HD paneles, sztereó hangszórós, 2 magos 1,6ghz-es mali 400mp4, 16 giga tár, HDMI stb. ár/érték arányban nagyon jó! főzött rommal meg kiváló!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

a sípolás csak az új jb-vel jelentkezik de lesz rá javított változat, van egy jó ics főzött rom amivel az sd kártyán kívül nincs semmi hibája! Bevilágítás nem mindegyiknél van és ha van is nem olyan zavaró dolog, ez amúgy a fém hátlap feszülése miatt van, én az enyémet egy kicsit megigazítottam és gyakorlatilag nincs bevilágításom!
Dr.NX