- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargatelost
csendes tag
Hali! Már pár napja érdeklődtem, milyen tabletet vegyek, sajnos azóta pár dolog közbejött, így jelentősen lecsökkent a ráfordítható keret. Kb. 30k lenne az optimális.
Keresgettem, olvasgattam, ehhez mit szóltok?
[link] - Navon Platinum 7
Pdf, word olvasással gondolom nem lesz gondja, viszont 720p videokat elviszi? Ha igen, mennyire "csorbul" a minőség?Meg gondolom a jelentősebb grafikás játékokat el is felejthetem.
Mivel még soha nem volt tabletem, ezért feltennék pár hülye kérdést isSzóval lehet valamilyen módon a PC--hez csatlakoztatni (pl. usb-sen). Ha igen, akkor ugyanúgy tudok rátenni fájlokat, mint egy pendrive-ra? Meg gondolom pendrive-ot is lehet hozzá csatlakoztatni.
Meg gondolom lehet csomó free cuccot, alkalmazást letölteni a tabletre, lehet ezek között is jókat találni.
Bocsi, ha nagy hülyeségeket kérdeztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest