Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
De én nem a C-t, hanem a B-t ajánlottam és linkeltem. Azt a bizonyost - amire Te is panaszkodtál, hogy nem tudtál előtte törölni - ami automatikusan települ, újraindul.
De teljesen érdektelen, mert eltűnt a topiktárs, vagy sikerült neki, de a nyugtára már nem futotta.Két itteni topikból már kiírtottam magam, azt hiszem itt is áttérek csak olvasó módba.
Más - nem Neked szól.
Elegem van időnként abból is, amikor figyelmetlenül, hibásan emlékezve írnak be téves, de korrektnek látszó információkat. Rosszabb, mintha nem írnának semmit. Ez minden topikra vonatkozik, nemcsak erre. Ha válaszolok egy felvetésre, akkor nem sajnálom rá az időt és megkeresem a kapcsolódó - pontos - információt. Ha erre nincs időm, kedvem, akkor inkább nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Fotó állvány eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX