Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
No mar friss cube-rol irok. A postai kavaras utan vegre at tudtam venni. Ez a masina nagyon allat :-) Irto szep a kijelzo, a haz-burkolat felulmulta a varakozasomat egeszen massziv minosegi erzetet nyujt. Wifi 2 betonfalon tul is maxos. Speaker,mic tenyleg egy kalap guano,de kulso fulessel kivalo a hangzas, sot a fejhallgatomat eddig csak hifirol tudtam kihajtani,mert pc kimenet verszegeny volt neki. De ez tab kihajtja. A neten olvashato antutu stb pontszamot hozza,nincs csalas. Villamgyorsak a kepveltasok,scrollozas,netezes,videotekeres. Picit langyosodik a hatlap nem veszes. Egy pixelhibat bekaptam de szerencsere pici bibi es annira a sarkaban van a kijelzonek h nem problema. Bevilagitas,van egy keves,fekete kepernyonel helyenkent latszik engem egyaltalan nem zavar. Meg sd kartyat nem tudtam beletenni valamiert nem marad benne ill kekfogat meg nem probaltam. Hdmi kabelem meg nincs azt sem tudom kiprobalni. Hirtelen ennyi :-) veleme
nyem szerint anni penzt megert pandarol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Router gondok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szemüveges topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX