- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
No mar friss cube-rol irok. A postai kavaras utan vegre at tudtam venni. Ez a masina nagyon allat :-) Irto szep a kijelzo, a haz-burkolat felulmulta a varakozasomat egeszen massziv minosegi erzetet nyujt. Wifi 2 betonfalon tul is maxos. Speaker,mic tenyleg egy kalap guano,de kulso fulessel kivalo a hangzas, sot a fejhallgatomat eddig csak hifirol tudtam kihajtani,mert pc kimenet verszegeny volt neki. De ez tab kihajtja. A neten olvashato antutu stb pontszamot hozza,nincs csalas. Villamgyorsak a kepveltasok,scrollozas,netezes,videotekeres. Picit langyosodik a hatlap nem veszes. Egy pixelhibat bekaptam de szerencsere pici bibi es annira a sarkaban van a kijelzonek h nem problema. Bevilagitas,van egy keves,fekete kepernyonel helyenkent latszik engem egyaltalan nem zavar. Meg sd kartyat nem tudtam beletenni valamiert nem marad benne ill kekfogat meg nem probaltam. Hdmi kabelem meg nincs azt sem tudom kiprobalni. Hirtelen ennyi :-) veleme
nyem szerint anni penzt megert pandarol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest