- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #10811 üzenetére
Szerintem mind a ketten jo lenne, ha kerulnetek, de ha jol olvasom, megiscsak te kezdted! Nyugodtan javits ki!
Egyebkent, csak teoretikusan, az 50k-hoz a 70k az 40%! Azert mar csak adjon valamit a ceg, nem?!.. Persze, igen, kedves toluk, hogy tesznek ra egy olyan oprendszert, amit a nagyok meg csak tesztelnek, esetleg fel sem tesznek, mert nem tuti! Lehet, en maradnek inkabb a 3.2-nel. De ezis csak egy velemeny. Es azt sem tudom, hogy ez mennyire a ceg, es mennyire egy lelkes csapat eredmenye.
Nekem szemely szerint ez az Allwinner proci nem szimpi. Remelem, nem szol majd be! Mindenesetre, azt hiszem, en kihagynam. Hacsak nem 30k alatt vagnak egyet hozzam. Mondjuk egy Aurorara befizetnek. De szerintem abbol mar nem lesz semmi. Vagy nem tudom....
krisztian922:
En azt hiszem, hogy jatekra inkabb valami 2 magos a jo mar! Meg hat nagyon fontos a GPU! Es minel kisebb kinai gyarto cuccat veszed, annal inkabb elofordul, hogy bizonyos dolgok nem mennek rajta. (Te vannak jatekok, amik nekem sem mennek az Atrixon - Tegra2- pedig a Motorola nem kis kinai sufni ceg...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Androidos fejegységek
- Formula-1 humoros
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest