-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
Kis hardware-es kérdés, szórakozás szempontjából mennyire számít az, hogy egy tabletben 2 vagy több magos a cpu vagy több mint fél giga ram van benne? Nem igazán vagyok otthon se android és főként nem tablet téren még így nem tudom, hogy mennyivel jobbak azok?
Van pl. egy pár játék vagy alkalmazás ami erősebb hardware-t igényel és nem viszik ezek? Vagy neten talán akadnak dolgok amikhez erősebb gép kell?
Pc/laptop-on ugye általában az átlagos árú gép is elvisz mindent csak max nem legdurvább grafikán vagy nem egy 27"-os kijelzőn bámulom a dolgokat hanem egy 19"-oson de tableteknél nem igazán tudom, hogyan oszlik meg ez alapján a hozzájuk kapható tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest