Hirdetés
- Kompaktabb lesz a Honor 400 a vártnál
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suineg
senior tag
CE 20 alatt a Youtube-ot nem tudom API key-el elindítani. Mi a gond? Azt írja "Invalid CLient type" a bejelentkezéskor.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Miért nem engedi módosítani az API key -t? Hiába írom át mindig visszaírja alapra. -
melan
senior tag
Sziasztok! Elég rég jártam itt, mert nem volt okom piszkálni a rendszert (igaz, fejleszteni sem időm), és most valamiért megint "elromlott" a filmek előnézete. Bármely film filmajánlójára kattintva ez fogad: "The following content is not available on this app."
Gondoltam egy új API key kell a youtubnak (ami nem 7.0.2-es, hanem 6x.x), de nem sikerült elsőre hegesztenem olyat, amit elfogad.
Van valakinek megoldása a hibaüzenetre? A keresővel találtam hasonló problémát, de a megoldást javasló link már nem elérhető... -
interstate76
addikt
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Beni2360 #92963 üzenetére
Köszi! Ez a 4K nagyon terheli a boxot. Mondjuk nekem nincsenek is ilyen videóim, a saját felvételeimet leszámítva.
Youtube API-t ez alapján csináltam, de egyes menüpontok nem stimmelnek. Aki mostanában hozott létre, linkeljen be valami jobb leírást.
Ha megvan a api_key, client_id, client_secret, ide kell bemásolni. -
LLKobe
veterán
válasz
kenand #92851 üzenetére
Pontosan ezért gondolkodom én is valami android alapú cuccon, csak én a youtube miatt.
CE alatt a UI egy fos, és folyton köcsögölni kell az API key cserével, gyakran lehal stb.
A twitch addon még rosszabb, ott hetente lehet a key-t cserélgetni, pont mikor ledőlnék nézni, akkor fosik be.Elegem van az egészből. Ha nem chromecast, akkor valami LAN-os boxot veszek androiddal.
Asszonynak is ilyen van a nappaliba a TV alatt, bekapcsolod, és megy, pont. -
Ikolum
csendes tag
válasz
Directors #87647 üzenetére
Hogy sikerült megoldani? Úgyan ezt a hibát írja ki nekem is.???
Yotube-on beadtam az Api key adatokat mindent amit kellett.
Szeretnék bejelentkezni. A Kodi írja hogy menjek a google.com/device oldalra majd írjam be a PC-n a kódot. Be is írom. Ekkor engedélyezem is amit kell. Ki is írja hogy "Sikerült! Az eszköz csatlakoztatva van" + az e-mail címem. Aztán a kodi ismételten kéri hogy ismét írjam be a google.com/device oldalra a jelszót. Be is írom, viszont ezt írja kiHitelesítési hibaHiba (403): access_deniedThe developer hasn’t given you access to this app. It’s currently being tested and it hasn’t been verified by Google. If you think you should have access, contact the developer
Mi a hiba?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Kérhetnék egy kis segítséget ?
Yotube-on beadtam az Api key adatokat mindent amit kellett.
Szeretnék bejelentkezni. A Kodi írja hogy menjek a google.com/device oldalra majd írjam be a PC-n a kódot. Be is írom. Ekkor engedélyezem is amit kell. Ki is írja hogy "Sikerült! Az eszköz csatlakoztatva van" + az e-mail címem. Aztán a kodi ismételten kéri hogy ismét írjam be a google.com/device oldalra a jelszót. Be is írom, viszont ezt írja ki a PC [kép] .
Mit rontok el ? Mit kellene beállítanom ? -
Directors
senior tag
válasz
Beni2360 #87612 üzenetére
Sikerült csatlakoznom rá. Viszont csak úgy sikerült hogy közvetlenül a kodit összekötöttem a géppel. Beírtam a APi key dolgokat.
Aztán a youtube alkalmazásban szeretnék bejelentkezni de azt írja hogy ugye a számítógépen menjek a google.com/device oldalra majd írjam be a kódot amit a kodi kiír. Beírom, kiválasztom a fiókot, engedélyezem kiírja hogy sikerült. Viszont a kodin újra kíír egy másik jelszót hogy írjam be a google.com/device oldalra. Ha beírom a jelszót ismét akkor itt azt írja hogy "Hitelesítési hibaHiba (403): access_denied". Nem értem most mi a baja neki.
-
-
flash-
veterán
API key is not valid a youtube addonnál
1.5éve csináltam a kódot talán tavasszal használtam még azóta volt coreelec reinstall és most próbáltam a api kódot beirni de nem fogadja el mert yt keresésnél ez a hibauzenet fogad
Masreszt van valami egyszerűbb módja az API kod bevitelének? Bepotyogni fel ora nekem 🤣 -
Imi1981
veterán
Sziasztok! 9.2.7 - en már nem megy a youtube addon? API key beírva de azt írja nem jó pedig ezt használom már régóta (igaz mostanában nem próbáltam működik e) .
-
interstate76
addikt
Több próbálkozást követően sem kaptam választ senkitől, hogy egy "API Key/Client ID/Client Secret"-hármas használható-e több eszközön, vagy legalább a Client ID-ból eszközönként le kell gyártani egyet, így kipróbáltam magam: 2 eszközön problémamentesen működik, a YouTube kiegészítők egyidejű használatával is. Kb. 1 percig teszteltem, szóval hosszú távú tapasztalatom nincs a dologgal, de ez a leírás működik nálam (olyannyira, hogy már 2 másik usernek is megcsináltam, és náluk is szépen működik - igaz, esetükben egyelőre csak 1-1 eszközön).
Más téma: jött Geekbuyingról, német raktárból egy gigabites LAN-nal szerelt Tanix TX3-as. Szuper áron és gyorsan ideért, ámde 2 macera is van vele: a front display 2 nap alatt megadta magát (ez nem izgat különösebben), ill. melegszik (ez már gázabb lehet). Alapjáraton 55-60˚C-on pörög, Horizon Go-t futtatva 60-65˚C-os, Kodi lejátszás közben 60-68˚C, ha kap egy kis Table Top Racing-et vagy hasonlót, akkor pedig - szűken ugyan, de - 70˚C fölé kúszik a CPU hőmérséklete. Szétkaptam, full béna a hűtése: a CPU alatt, a doboz alsó felén van egy kb. 45x45 mm-es alumínium lap, amire egy 15x15 mm-es és kb. 3 mm vastag hővezető szilikon vezeti át a hőt, szóval amit a szilikonon át le tud adni szerencsétlen proci, azt is visszakapja alulról.
Kérdés: mi a tapasztalatotok hasonló hőmérsékleten működő dobozkákkal? Bírják hosszú távon is, vagy jobban járok, ha telepakolom hűtőbordákkal? A hosszú évek óta atomstabilan működő Beelink Mini MXIII-asaim nem mennek 60˚C fölé akkor sem, ha kemencébe dobom őket.
-
interstate76
addikt
-
interstate76
addikt
válasz
Csabi1984 #84307 üzenetére
Ma reggel linkeltem. Tegnap és ma is gyártottam vele API-kat, 3 különböző felhasználónak, mindegyik működik.
A linken nemcsak leírás szerepel, hanem kérdés is. Biztos van itt olyan, aki több eszközön használ API Key-t, ezzel kapcsolatos a bizonytalanságom - oszlassátok el, please!
-
cof
veterán
válasz
Csabi1984 #84307 üzenetére
Youtube-on van elég sok videó, érdemes rákeresni, "youtube api key kodi" szavakra, és rendezésnél a feltöltés dátuma szerint rendezni, így a legfrissebbeket hozza előre, mert a Google felülete az valóban változhat, hogy hova mikor kell kattintani, de az API kulcs az soha nem évül el ha egyszer megcsinálja az ember.
Egy videó pl. (nem néztem meg csak belepörgettem, jónak tűnik, rövid, lényegretörő) [link]
Csodálom, hogy Beni még nem csinált erről videót.
-
interstate76
addikt
Ha valaki elakadna a YouTube API Key létrehozásával, akkor talán neki is segít ez a leírás.
Lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban: egy "API Key/Client ID/Client Secret"-hármas több eszközön is használható vagy sem? Utóbbi esetben elég egy API Key és eszközönként 1-1 ID, vagy mindegyikre külön API kell?
-
dethroner
veterán
Bocs hogy csak most van időm válaszolni, reagálni. Mindegy hogy be akarok jelentkezni vagy sem, ha keresést, vagy bármi más akarok csinálni, egyből dobja az API key üzenetet. Sőt, igazából meg se nyitja az appot, semmit se csinál, egyből az API key kell neki. Én meg bárhogy szenvedek, nem tudok csinálni olyat, amit elfogadna. Követtem az összefoglalóban lévő leírást, össze is hoztam a szám+betű halmazt, bemásoltam, de nem fogadta el
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Kodiban Api key beállítva és tökéletesen működik de nem tudok bejelentkezni! Régebben sikerült de már nem tudom hogyan csináltam. Azt írja mikor be akarok jelentkezni, hogy az ügyfél titkos kulcs helytelen. Mit lehet ilyenkor tenni, hogy be tudjak jelentkezni?
-
gyűrű
addikt
A CE-n levő api_keys.json-ba kell másolni. A fájlt valamilyen text editorral megnyitod, itt található: userdata\addon_data\plugin.video.youtube
az api_keys.json -nak pedig ilyesminek kell lennie.
Az idézőjelek közé kell másolni, az api key, client id, client sercret sorba. -
-
Imi1981
veterán
Nem jelentkeztem be. Nem tudom számít e de egy régi s905 tv boxon csináltam és full reset után tehát tiszta ce-n. Vagy a full reset nem törölte az Api key-t? Az addonon belül full üres az a rész szóval szerintem törölte a full reset. Kipróbálom az x96 max plus - on is azt megírom itt.
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Apósomnak állítottam be a régi beelink mini mx s905 tv boxomat full nulláról telepítve a CE-t. A youtubeot kodi tárolóból telepítettem a 6.8.8 legfrissebb verziót és nem állítottam be saját api key-t és mégis működik a youtube! Már nem szükséges saját api key ? Próbáltam több videót és mind megy.
-
spiky03
veterán
Oda hol Imi1981 is mondja.
Beléptem a boxon amin CE fut.
Fent van a YouTube addon, ott a beállításokban az API résznél.
A három kapott kódot bemásoltam a helyükre.
Le OKeztam majd vissza léptem a YouTubeba és az a hiba fogadott amikor a legnépszerűbb videókra akartam menni pl.Mit rontottam el?
Az API key mellett van egy sárga felkiáltójel, amikor megcsináltam a Chromeban, de a videón is úgy volt.Van valakinek bármi ötlete?
-
Imi1981
veterán
válasz
Patice #78007 üzenetére
Én saját Api key-t használok több tv boxon és egyiken sem vagyok bejelentkezve. 5 tv boxon van így megcsinálva és gond nélkül működik mindegyiken! Szerintem a tv boxon nem kell bejelentkezni a youtube-ba emiatt.
Viszont a legújabb youtube addon kell mert különben jönnek hibák /furcsa dolgok.
-
JimPike
csendes tag
válasz
paparazzi2 #77918 üzenetére
Szia.
Kodi y@utube addon api key-t kell beállítani. Yt-on is rengeteg videó van fent. ;)
-
-
mexel
veterán
Hali!
Egy Youtube API key-el kb mennyi CE YT-ot lehet használni? Tudja valaki? -
Gabesz87
veterán
válasz
aldebaran #77450 üzenetére
Igebn, ezt a videót is láttam, gyakorlatilag így csinálom. Az API key létrehozásával nincs is gond. Mondjuk az egyetlen eltérés, amit írtam is, hogy az OAuth consent screen-nél az App name megadása alatt kötelező mező lett egy User Support email, ill. legalul egy Developer Contact Information email cím. Gondolom ezek viszonylag új változások, mert egyik elírásban, videóban sem láttam még. Mindkettőhöz megadtam a saját email címemet, nem tudom, ez ok-e így.
#77451 blakey:
megpróbálom, de pont az lenne a lényeg, hogy saját API key-t csináljak nem? Itt meg public-ot használ az illető. -
Gabesz87
veterán
Ezzel az API key beállítással segítenétek légyszives, mert valami nem OK. Végigmentem a folyamaton, frissebb videók alapján. Mondjuk ami különbség volt, hogy az OAuth consent screen-nél az App name megadása alatt kötelező mező lett egy User SUpport email, ill. legalul egy Developer Contact Information email cím. Mindkettőhöz megadtam a saját email címemet, nem tudom, ez ok-e így. Utána beírtam hálózaton a settings.xml file-ba a megfelelő ID-kat, restart KODI, és utána ahogy a YT appban bejelentkeznék, jön a hitelesítés (szól, hogy két alkalmazást is engedélyezni kell, vagy ilyesmi.) AZ első kóddal nincs gond, aztán amikor megkapom a másikat, arra hitelesítési hibát dob:
Mi lehet a gond? -
pinnacle
nagyúr
Keymap Editorban, hol kell beállítani a screenshotot? Idáig működött, de mostanában akárhol állítom be, Global, Fullscreenvideo, Home állandóan a Mappa keresése jön be, és képernyő mentés sem készül. Lehet a 9.2.4.2 frissítés miatt?
zsfoto YT nekem sem működött, de a frissítés után már megy. A második engedély adásnál, alul a Speciálisnál kell engedélyezni és persze API kulcs is kell.
-
WhiteWalker
nagyúr
A YT appal lehet valamit kezdeni?
Tegnap működött , ma pedig kiírja , hogy "YT API key valid" , vagy ilyesmi és nem hajlandó működni egyik funkciója sem.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Véreshurka #72252 üzenetére
Nagyon köszi, én az OAuth 2.0 Client IDs-ban a type: other opciót próbáltam létrehozni a leírás alapján, de az nincs már, viszont így működik (type: TV & Limited Input).
Method 2-vel kényelmesen fel is ment a két lejátszóra.Viszont felmerült bennem még egy kérdés: érdemes lejátszónként külön Project/API key-t generálni, vagy mehet több is ugyanazzal az API key használatával? Most 1 user / 100 user cap látszik 2 lejátszó konfigurálása után, ami ezt nem indokolná.
-
MoVieFaN
aktív tag
Valaki tudna segíteni? Amikor a Youtube-hoz personal API key-t hoznék létre ezen leírás alapján, akkor folyamatosan ez a hibaüzenet jön a 13. lépésnél : Error - The request failed because one of the field of the resource is invalid. Értem mi van odaírva, és mindent - betűről betűre - úgy csinálok, ahogy le van írva, viszont a hibaüzenet miatt az OAuth Clinet ID üres marad, nem jön létre. Valamit változtatott a Google?
-
Gabesz87
veterán
Youtube addont sehogy nem tudom életre kelteni. Leírás alapján próbálkoztam ezzel az API key beállítással, megvan mindhárom kód (API key, ClientID, Cliens secret). Beírtam manuálisan, de akkor sem jó, nem tudok bejelentkezni, vagy akár csak videót keresni, valami API hibát dob fel. Gépről megtaláltam ezt a settings.xml-t, de nem annyira vágom, hogy ott miket is kell átírni, és hogyan, mert nem teljesen úgy néz ki, mint a leírásban.
Másik, hogy a vidóknál egyelőre nem látom valamiért a PC megosztását (SMB)
-
ginola
addikt
Sziasztok
YouTubba szeretnék bemenni a feliratkozádaimba, de ez fogadott.
Exception ín content Provident unknown mind youtube subscription list response.
Api key természetesen van.
Mi a teendő? -
szazbolha
addikt
válasz
Beni2360 #70876 üzenetére
Köszi, közben sikerült egy remote.conf-ot letöltenem, eddig megfelelően müxik.
.
Viszont a következőkben kéne segítség (CE 9.2.2),
- Youtob-ot hogy tudom elindítani? API keyt generáltam, be is írtam beállításokba
- Netflix-et is szeretném megtalálni, (előtte kell valami add-on?)
- Azt szeretném ha az induló képernyő olyan lenne mint a régin. a kedvencek jelent meg és rajta csak 4 ikon volt Youtobe, Netflix, Fájlok, Hálózat-A médiatárat nem használtam, a Fájloknál tallóztam be külső meghajtót majd a megfelelő mappában a filmet.
-
fucsaj
csendes tag
Végül feladtam az u9-H n az androidot. CE tényleg faszán viszi egyelőre a tartalmakat.
Viszont ma volt egy kellemetlen meglepetés: amikor videót indítottam volna, elhalt a kép (no signal). Ha kihúztam a külső vinyót, visszaugrott a menübe.
Nem volt időm sokat próbálkozni mert film-idő volt
Gyors reinstall a pendrive-ra megoldotta.
Nem értem, mert előző nap pedig próbálgattam a videókat, és ment minden. Azóta csak a youtube api-key-el szenvedtem, semmi mást nem állítgattam.Találkozott valaki már hasonlóval?
-
nfsu17
veterán
válasz
ginola #69573 üzenetére
Elméletileg api key létrehozásakor három id keyt kapsz, és ezeket kell a megfelelő helyre illeszteni:
Api key
Client id
Client secret
Elég hosszú mindegyik.
Nekem megy minden, de az elég vicces, hogy minden feliratkozott csatornára be tudok lépni, egyedül a Magyarósiba nem enged be.
Csak annyit ír, hogy a directoryba belépés nem sikerült. Na mindegy, már meg sem lepődök semmin, a feliratkozás résznél azért hozza a videókat szépen. -
törölt tag
Sziasztok!
Mecool-on nem megy a Youtube egy ideje. API key gondja van. Én egyszer beállítottam ezt. Most kiírja, hogy látogassak el egy oldalra de az oldal negyedéig érve is sok amit szeretne tőlem. Nem vagyok programozó. Valami egyszerűbb megoldás nincs?
-
nfsu17
veterán
válasz
ginola #68505 üzenetére
Configure the Add-on
Enable the api configuration page, to enable this go to the
Settings - API
and enableEnable API configuration page
You should then be able to update your keys by visitinghttp://<IP of Kodi device>:<port>/api
The port used isSettings - HTTP Server - Port
which by default is50152
-
nfsu17
veterán
https://github.com/jdf76/plugin.video.youtube/wiki/Personal-API-Keys
"elvileg a Youtube API key-t is be lehet írni ami sokaknak megkönnyítené a YT beüzemelését. ( erről ha lenne időm írnék útmutatót, de az még várat magára)"
Gyakorlatilag is, kár ezt tovább ragozni, elég jól le van írva.
Enable the api configuration page, to enable this go to the Settings - API and enable Enable API configuration page
You should then be able to update your keys by visiting http://<IP of Kodi device>:<port>/api
The port used is Settings - HTTP Server - Port which by default is 50152
pl: 192.168.5.26:50152/api
Feljön egy ablak, ahova be kell másolni a 3 kapott kódot.
"API KEY HERE",
"CLIENT ID HERE",
"CLIENT SECRET HERE"
Mentés.
Ennél vannak sokkal nehezebb és fontosabb dolgok is CE-ben/Kodiban, amiről tényleg lehetne szájbarágós leírást írni, ha már vki akar dolgozni.
-
mexel
veterán
válasz
stifi82 #68366 üzenetére
Vagy nincs neted ahogy írták, vagy menj be a kiegészítőkbe, tárolóba és próbálj meg telepíteni valamit, pl Youtube. Utána ha visszamész már lesz magyar nyelv.
Ez ismert hiba.Ezért én pl az elején amikor van a beállítás varázsló ott soha nem állítom azonnal magyarra mert az sokszor okozott hibát, azt leokézom végig és utána állítgatom ami kell.
Egyébként az alapokat beállítani pc-n keresztül is lehet ha valakinek az könnyebb, sőt ott elvileg a Youtube API key-t is be lehet írni ami sokaknak megkönnyítené a YT beüzemelését. ( erről ha lenne időm írnék útmutatót, de az még várat magára)
A böngészőbe be kell írni a box IP-jét plusz portot ( és a boxon engedélyezni a Web Interface-t, de alapból az megvan a CE-ben)
http://192.168.x.xxx:8080/Itt az alapokat be lehet állítani, akinek nagyon kínai elsőre a CE beállítása talán itt jobban boldogul hogy előbb a maygar nyelv meglegyen stb.
-
nfsu17
veterán
-
Beni2360
félisten
Egy kis segítség kellene.
A YT adonnál rossz api keys és egyebeket írtam be és hiába cserélem le a jó api keys-re az egész mappát mindig a régi marad benne. Tőrlöm itt, ott stb de mindig vissza írja magát. -
dontibee
tag
Sziasztok!
Van egy S905-ös eszközöm LE 8.1.6 van rajta. Így használom már évek óta. Imádom, tökéletes (szinte).
Pár napja a Kodiban a Youtube add-on nem engedi, hogy bejelentkezzek.
Hiba üzenet:LoginException: [401] deleted client
The OAuth client was deleted.
Gondolom API probléma lehet. Ha simán újra megpróbálom a párosítást a google.com/device oldalon, a fenti hibaüzenet fogad.
A YouTube beállításai között próbáltam átállítani az API-ra vonatkozó részt. API key-t tudok generálni, de kellene még API ID, meg API secret is. Azt honnan lehet generálni? Pár éve már csináltam, de most aztán sehol nem találom.
Egyáltalán jó felé gondolkozom és ez megoldhatja a problémát, vagy tévúton járok és máshol van a hiba?Hálás lennék bármilyen tanácsért, a megoldással kapcsolatban!
-
Digitalis
senior tag
Puttyval ssh-n belehet valahogy írni a youtube api key-t?
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam az Openweather appot a CE-re. Sikerült is végre beállítanom. Regeltem ingyenes API key-ért. A problémám az, hogy a nem jelenik meg a napi előre jelzés, a települések között nem tudok váltani, illetve a térkép se jelenik meg.
Tudtok ebben segíteni, hogy mit állítsak be, hogy távról is elérjem ezeket?Köszi és üdv:
spgabor -
Ejelhar
senior tag
válasz
Ejelhar #48092 üzenetére
Helyzetjelentés.:-)
Megjavult, csak nem tudom mitől, mert több dolgot is csináltam.
- Kitöröltem a Kodi cachet, ez mondjuk nem használt, vagy talán nem rögtön. Azonnali változás nem volt, továbbra is hiányzott a Logo.
- Kreáltam még régebben tmdb és fanart kulcsokat, ezeket bejátszottam a Kodinak* (ha a használt skin esetleg nem engedi, akkor az alapértelmezett Kodi web felületről ez menni fog).
- végig scanneltettem újból a fanartokat.Az eredmény (már ott vigyorog a Trónok harca logó, és a többi hiányzó fanart is szépen megjelent):
* Régebben még valamelyik fórumon találtam egy nagyon jó kis leírást saját API keyek készítésére, ha valakit esetleg érdekel:
FanArt.TV: https://fanart.tv
Code:
1: Login to the site (create an account if necessary - Free): https://fanart.tv/
2: Go to the following URL: https://fanart.tv/get-an-api-key/
3: Generate a PROJECT API KEY (lower half of page): (NOTE: Personal API Keys will not work properly)
Project Name: kodi
Project Description: kodi
Project URL: http://kodi.tv
4: You should see a Project key created which looks similar to the following:
84f9633e5c6801d82759ed48e5059560 <-- Example only to indicate formatting, do not use this key, which is invalidThe Movie DB: https://www.themoviedb.org
Code:
1: Login to the site (create an account if necessary - Free): https://www.themoviedb.org
2: Go to the following URL: https://www.themoviedb.org/settings/api
3: Request an API Key (bottom lele of main content section of page)
4: Select Developer and accept the terms of usage
5: Enter the application details
App name: Kodi
App URL: http://kodi.tv
App Summary: Personal API key for Kodi add-ons
The rest of the fields are just your personal info, populate them and click submit.
6: Your key is listed in the :API Key (v3 auth) section, You should see a key created which looks similar to the following:
878b84aeea12334580bd86fa300e67da <-- Example only to indicate formatting, do not use this key, which is invalidThe TV DB: http://thetvdb.com/
Code:
1: Login to the site (create an account if necessary - Free): https://www.themoviedb.org
2: Go to the following URL: http://thetvdb.com/?tab=apiregister
3. Enter a project name and website and click retrieve API Key. These can be anything you want and are for your reference only, I use:
Project Name: kodi
Project website: http://kodi.tv
4: Your key is listed in the: API Keys section at the bottom of the page, You should see a key created which looks similar to the following:
FF02D36BE10A733B <-- Example only to indicate formatting, do not use this key, which is invalidOMDB: http://www.omdbapi.com/ (REQUIRES DONATION of $1 / Mo.)
Code:
1: Donate to the project via Patron - https://www.patreon.com/bePatron?u=5038490
2: Go to the following URL to request your API Key: http://www.omdbapi.com/apikey.aspx
3: You should receive an email with an API key which looks similar to the following:
32c545ae <-- Example only to indicate formatting, do not use this key, which is invalidADD YOUR API KEYS
Metadata and artwork module -- Add keys to Metadata and artwork module Add-on Settings, used by Skin helper Service
Artwork Downloader -- https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid...pid2618265
FYI: I also edit the tvdb.py file (line 41) to add my personal key for the TVDB, since i set one up.I hope this helps someone.
-
válasz
peterattila #46658 üzenetére
Én még sohasem jártam így vele, 4-5 boxom is van. Olyan, hogy a Youtube plugin szórakozik előfordult (Google variál és a plugint is módosítani kell, vagy el fogy az API key)
Film adatbázist meg nem igazán használom, bár látványos ahogy felrakja a borítókat, de meg lehet lenni nélküle. Egyszerűen megkeresem a SAMBA meghatón azt amit nézni akarok és ennyi. -
Ejelhar
senior tag
Nálam semmit nem kellett, scan közben befékezett (a sorozatoknál indítva egy ideig jó volt majd mikor a filmekhez ért, akkor dobott hibát) , de miután lecseréltem az API keyt onnan kezdve perfekt.
Pont tegnap rendeztem át a filmeket rendesen, hogy mindegyik külön könyvtárban legyen, de akkor jött a meglepi mikor katalogizálni akartam őket.
-
Ejelhar
senior tag
Az eddigi Kodis API letilva, ki is próbálhatod böngészőből:
https://api.themoviedb.org/3/movie/299536?api_key=[92db8778ccb39d825150332b0a46061d]&language=en-USUpdate-elni kell, vagy még jobb ha kérsz magadnak, ehhez regizni is kell persze. API kérés menete (még régebben mentettem ezt valamelyik fórumról, mert hasznosnak találtam és milyen igazam volt
:
The Movie DB: https://www.themoviedb.org
Code:
2: Go to the following URL: https://www.themoviedb.org/settings/api
3: Request an API Key (bottom lele of main content section of page)
4: Select Developer and accept the terms of usage
5: Enter the application details
App name: Kodi
App URL: http://kodi.tv
App Summary: Personal API key for Kodi add-ons
The rest of the fields are just your personal info, populate them and click submit.
6: Your key is listed in the :API Key (v3 auth) section, You should see a key created which looks similar to the following:
878b84aeea12334580bd86fa300e67da <-- Example only to indicate formatting, do not use this key, which is invalidps. a kérésnél az államot is ki kell tölteni, ha nincs értelme esetünkben akkor is, Nekem a "Pest megye" segített (kevesellte a karaktereket először, mert a megszokott NA [Not Available] stringre hibát dob).
-
krsanko
tag
válasz
dethroner #38188 üzenetére
Igazatok van-Neked és szabi-memo-nak is
-én nem foglalkoztam behatóan a droiddal az elmúlt időszakban.
Az Amlogic Tool appal és az SPMC-vel tényleg kadenciahelyes a lejátszás.az SPMC a jarvis alapokat használja,a hang max.DTS,viszont a kép az jó.
A youtube-nál csináltam egy dupla reg-et,nincs API key és MPEG-DASH lehetőség és kipróbáltam.
Kíváncsi vagyok meddig lesz "üzemképes".
A gyorsasága talán a droidos app és az LE youtube között van,de egészen jól használható.
Még tesztelgetem. -
dethroner
veterán
válasz
krsanko #38048 üzenetére
Neked is, és még azoknak akik a youtube lassúsággal küzdenek. Találtam egy félmegoldást. Keressetek nektek jobban megfelelő régebbi yt verziókat. Én most az 5.3.10 verziót tettem fel. Eredménye, a keresés és a lejátszás megkezdése is szélvész gyors az 5.5.1-hez képest. Tehát nagyon használható lett. Viszont vannak hátrányok is. Hiába állítok be saját api key-t, állítok be DASH-t, párosítom a fiókom, marad a 720p minőség, kikapcsolás után vagy be van kapcsolva a DASH vagy nincs, random, de akkor is csak 720p, apy key-t elfelejti, mindig rákérdez a nyelv és ország varázslóra és bele lehet botlani bizonyos videóknál az invalid parameters üzenetbe
Szóval lehet próbálkozni, lehet van olyan régebbi verzió ami mindenben jó, én is keresgélek még, ez ad egy kis reményt hogy talán használható lesz ez a szar yt.
-
krsanko
tag
válasz
dethroner #38044 üzenetére
Az API key beírása után is kell egyszer egy dupla aktiválás,de utána már nem kell.
Tehát API key-ments el egy jegyzettömbbe mind a három kódot (API,ID,Secret),majd a key gyártás végén az egészet egy json fáljba,írd be a megfelelő XML-be az API key 3 sorát, a regoldalon leírják,hogy pontosan melyik sorba és írd felül a json fájlt is.Én tök láma vagyok angolból,de a google fordítóval,simán sikerült mind a három lépést megcsinálni.
Box újraindul,youtube indítás dupla aktiválás,és kész.Ha ezek után változtat a Google,akkor amikor indítod a youtube-t,és be akarsz lépni a saját fiókodba,megkérdezi hogy felülírja e a Te általad kreált json fájl-lal,ok.Néha kéri utána is a dupla reg-et,de én nem szoktam megcsinálni,megy rendesen.
A sebességet úgy látom el kell fogadni.Lehet boxfügggő,netfüggő,vagy bármi más,még nem tudtam rájönni.
Amíg nem volt saját Api key-em egy-két nap után már nem játszott le bizonyos videókat,amióta megvan a key és rendesen van aktiválva is ,azóta ez nem fordult elő. -
-
dethroner
veterán
Próbálok kreálni egy új youtube api key-t, hátha
Ennél a Where will you be calling the API from? kérdésnél mit válasszak? Other UI (e.g. Windows, CLI tool, vagy Other non-UI (e.g. cron job, daemon, vagy valami mást a legördülőből?
-
krsanko
tag
válasz
dethroner #37881 üzenetére
Én is szenvedtem egy ideig az LE Youtube-val,de feladtam. Hiába cseréltem appot,csináltam API keyt,akkor is pusztulat lassú.Ha végre elindul-már ha elindul-azután már megy,de a keresés,a kezelés és a listázás meg sem közelíti a droidos apppot.Youtube akkor droid,ez van,legalábbbis nálam.
-
L4CI2
aktív tag
válasz
dethroner #37881 üzenetére
Hát amikor nekem gondok voltak a Youtube Addon-al akkor csináltam saját api key-t ez alapján. (Ez amúgy benne van az Téma összefoglalóban 30e. YouTube add-on a Kodiban)
FHD stream-hez meg mpeg-dash kell és az mpeg-dash proxy itt van egy kis hiba ha beletekerek nálam a hangra várni kell pár másodpercet mire megjön de utána teljesen szinkronba van és tökéletes
X96,Verzió:
-
krsanko
tag
válasz
dethroner #36734 üzenetére
Sajnos nem is nagyon fogsz találni rá megoldást.Én is kb.egy hétig szenvedtem vele,már kínonban mindent megcsináltam,youtube addon cserét,saját api keys....
Lassú mint a pusztulat,viszont kadenciahelyes a kép.A droidon youtubuzok,mert az LE youtubhoz képest egy villám.Inkább "reccenjen",de a saját mappámban egy pillanat alatt váltja a klippeket. -
-
ztsoft
őstag
Sziasztok!
Többen is írtátok, hogy a YouTube nem működik megfelelően LE alatt. Nos, nálam még mindig tökéletesen megy (2560 x 1440 a max felbontás), kezdetek óta saját API key-el használom, (Rikomagic MK22 Plus S912, LE 8.2.2.3), Wi-fi-n keresztül.
-
Elkezdett szívatni a Youtube LE alatt nem játszik videokat.
beállítottam personal API keyt de nem segít. (korábban segített)
Valakinek ötlete? -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Megcsináltam a saját YouTebe API létrehozását KODI-hoz, és az lenne a kérdésem, hogy LE alatt működő KODI esetén van e lehetőség az API Key, Client ID, és Client Secret adatokat valamilyen módon bemásolni vagy mindenképp be kell gépelni azokat a kívánt helyre? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest