- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
Én 3 nasról játszom le otthoni hálózaton a filmeket, zenéket egy plex szerver közbeiktatásával. Minden formátum jól megy, HDR - DV, FEL is.
Szerintem a Dune Homatics / CE-NG + cpm nagyon jó így együtt.
Táv is jó CE és android alatt is.Az Ugoos kb. ugyanezt hozza, de nincs streaming támogatás - sokkal gyengébb androidja miatt. Igen az Ugoos procija régebbi, az 8 magos a Dune meg 4. Különösebb jelentősége nincs CE alatt.
Árban mindkettő egyforma, kb. 60-70. Ebben a kategóriában nincs tőlük jobb.
A Zidoo és a Dune következő generációja is 120-tól kezdődik vagy még sokkal feljebb is vannak persze ... -
joydrv
aktív tag
Igen, kell a CE mindegyikre. A Homatics az lehet Dune Homatics, vagy Nokia 8010 is. A három típus majdnem teljesen azonos. Talán a Dune távja használható a legjobban CE alatt is.
A streaming Android alatt megy. A CE egy SD kártyára telepíthető, az Android marad érintetlen. Ide-oda lehet váltani pár kattintással. Dióhéjban röviden ennyi. -
divan
őstag
Mert az biztos, hogy gigabites a lejátszó?
Ha gyárilag az volt, akkor sem biztos, előfordult már, hogy elvesztette ezt a tulajdonságát.
iperf3 a kulcszó, amivel meg tudod nézni. -
Doom
aktív tag
Sziasztok!
Visszatértem a szaggatós - bufferelős problémámmal. Azóta volt sok tesztelés, kábelek áthúzása az egész házban, switch kiiktatása, stb. Semmi nem segített. Lejátszó helyére laptopot dugva megvan a gigabites sebesség, lejátszónál szaggat. De ma fényt kaptam, és kipróbáltam egy usb-ethernet átalakítót, azzal dugtam rá a Vontart a hálóra, és röviden teszteltem egyelőre, de tökéletesen működik. Ha a kábelt a LAN portra dugom, akkor a NAS max 10 (tíz!) mbittel tolja ki magából a cuccot, ha usb átalakítóval, akkor viszont néha akár 30-40 mbittel is. Lehetséges volna, hogy a lejátszó hálózati chipjével vagy csatlakozójával van valami gebasz?
Csak azért írtam be, hogy esetleg más is gondoljon rá, ha ilyennel küzd. -
Dr.NX
addikt
Szia!
Nekem is volt ilyen pufferelős problémám egy Mecool boxon, de külső HDD-vel.
Ott az lett megoldás, hogy defragolni kellett a meghajtót (több nap volt), mert a torrent miatt elképesztően töredezett kezdett lenni, ahogy kezdett betelni a lemez.
Új fájloknál már úgy csinálom, hogy pl. a laptopra töltöm le és onnan másolom fel a végső helyére.
Gondolom RAID 5-ben is hasznos a töredezettségmentesítés.
Itt hagyom, hátha másnak is hasznos. -
Beni2360
félisten
Szia.
Nálam is voltak hasonló szituk. Néha kiírta kevés az adatfolyam, szaggatott, stb. Mire rájöttem, hogy a switch a bibi. Nem minden pirtja tudja az 1GB-t.
És igen a NAS is bezavar. Van több lejátszó a switchrn? Amikor vacakolt a CE bekapcsoltam a Zidoot és máris simán ment a lejátszás. Kaphatott valami támogatást a switch. Van a modemre dugva egy Asus router és abba át dugdostam a nast, az amlogic boxot és azóta semmi gond. A hálózat körül keresd a gyenge láncszem szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged