- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
jocoka75 #54683 üzenetére
Egyébként amit írtam jelenséget az Android nál az mitől van a zöld vibráló képernyő?csak a visszaállítás segített. - milyen megjelenítővel használod? Régebbi TV-k esetében előfordult, hogy nem kezelték megfelelően az RGB módot, esetleg úgy maradt. Vagy valamilyen Android hiba okozta. A lényeg, hogy most jó.
-
blakey
titán
válasz
jocoka75 #54679 üzenetére
Most nem indul a coorelec már mindent kipróbáltam .
Hogyan kell ezt csinálni , valamit nem jól csináltam ?
Kikapcsolt állapotban az oldalán lévő gombot addig tartod nyomva amig megjelenik a CE logó, utána elengedheted. Innentől kezdve mindaddig a CE indul amig benne van a kártya.
Amúgy mi az a minden amit kipróbáltál? -
ORCA58
addikt
válasz
jocoka75 #51788 üzenetére
Sajna nekem sem megy.
Ugyan ez a helyzet a Chrome-al is. Az újabb verziókban nem lehet videót lejátszani benne.
A Kodiban az RtlMost kiegészítővel tudjuk nézni.
Úgy néz ki egyre jobban fáj a fejlesztőknek, hogy van aki nagyobb méretben szeretné nézni, mint a telefon. Azt hiszik mindenkinek tűéles a látása.
Kár, hogy a felhasználók véleményére nagy ívben .......! -
blakey
titán
válasz
jocoka75 #48577 üzenetére
Ha bontatlan csomagolást adnak akkor van benne táv és tökéletesen megegyezik a Neo U1-hez adottal. Az, hogy mi van oda írva és a telefonba onnan olvassák az adatokat semmit sem jelent. Tudatlanok ha bontatlan csomagolásra azt mondják, hogy nincs táv és a gyártó is egy nagy nulla lenne ha táv nélkül hozna forgalomba egy készüléket, a használhatatlan kategória lenne.
Ez van U9-H-hoz:
Innen A3 Lite-al megkapnád ugyanannyiért. -
blakey
titán
válasz
jocoka75 #48567 üzenetére
csak egy bánatom van hogy a U9-hez nincs q...va lég egér. - azt lehet külön is venni
Egyébként miért nem jó a U1 4K-ra , pedig vinnie kéne legalábbis a leírásban szerepel? - mert manapság a 4K-s filmekHDR/BT2020 amit az S905 fátyolosan jelenít meg.
Mi a különbség a U1 és U9 között a processzoron kívül?😀 - S905 vs S912, ennyi a különbség
-
blakey
titán
válasz
jocoka75 #48544 üzenetére
Ha 4K-hoz kell akkor nem jó választás, nekem volt ilyenem, 1,5 évig, nemrég adtam el, mellette vagy 25 egyéb box fordult meg, pl. a Tanix boxok nem rosszabbak mint a Minix, Androidban gyengébbek de médialejátszásra úgysem droidot használunk így kb. semmi előnye. Ma már csak akkor éri meg S905-t venni ha nem kell a 4K.
-
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
jocoka75 #48492 üzenetére
FHD TV-t 4K-val etetni a sosem eredeti képet produkáló HDR->SDR konverzió miatt nem épp a legajánlottabb dolog. Maradj a FHD-nál amíg FHD TV-d van.
Amúgy S905W-re lehet rakni CE-t, amivel megtáltosodhat, olvasd el itt az összefoglalót, bár azt nem tudom, hogy pont ez a lejátszó támogatott e.
-
mpo
veterán
válasz
jocoka75 #48473 üzenetére
Nekem a Minix NEO U9-H-t ajánlották itt, azt vettem.
Denon X1500 van, Dolby Atmos és DTS:X jól működik, igaz eddig csak 4K filmre használtam, CE+Kodival.
Még ki se próbáltam a gyári Androidot, de holnap talán meglesz ez is.Ha Csicsóka is azt szeretné, akkor azt vedd meg, mert ő ért is hozzá.
-
mpo
veterán
válasz
jocoka75 #48473 üzenetére
Nekem a Minix NEO U9-H-t ajánlották itt, azt vettem.
Denon X1500 van, Dolby Atmos és DTS:X jól működik, igaz eddig csak 4K filmre használtam, CE+Kodival.
Még ki se próbáltam a gyári Androidot, de holnap talán meglesz ez is.Ha Csicsóka is azt szeretné, akkor azt vedd meg, mert ő ért is hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged