- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
-
Indiant
addikt
válasz
blakey #19495 üzenetére
Vajon a cseh update channel miért nem adja fel a k-t a g-re?
"Warning: file_get_contents(http://kszaq.libreelec.tv/s905/8.0.1k-rc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/kodi/updateAll.php on line 37"
...mert az rc-vel bekavast a készítő -
Gabis
őstag
-
Csicsóka
őstag
válasz
blakey #19396 üzenetére
Ha meg ilyen csúnyán behal, akkor kell egy linuxos gép. A még működő .tar fájlt ki kell bontani:
tar -xvf LibreELEC-S905.arm-8.0-8.0.1j.tar
A target könyvtárban ott lesz a SYSTEM, és a KERNEL.
Ezzel csak felül kell írni a kártyán lévőket.Biztos van dózer progi is ami ki tud bontani .tar fájlt, de azt majd vki más megmondja.
-
bviktor93
tag
válasz
blakey #19372 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ez esetben lehet inkább hagyom úgy ahogy van... Kodi kell, ha nem tudom visszarakni valami oknál fogva akkor kb. nem ér semmit. Én elsősorban médialejátszónak használnám, Google Play nem elsődleges.
Egyébként ezelőtt soha nem volt ilyen android boxom, a 8-9 éves WD TV-m adta meg magát, és gondoltam kipróbálok egy ilyet... -
Pelican
őstag
válasz
blakey #19194 üzenetére
Neked tényleg egy csoda géped van, sokaknál el sem indul a 12k (csak egy összeugrott LE logó látszik), már le is vette kszaq, csinál újat belóle hamarosan.
"Sorry guys, probably something went wrong during compilation. I will clean-compile 7.0.3.012k and upload it in a few hours." -
Technoman
őstag
válasz
blakey #19173 üzenetére
Ezért is írtam le neked a gyanúmat. Lévén, hogy mindkettőnknek Minix-e van és a többieknél -akik nem Minix-esek-, olyan hibák jelentkeznek, amik nálunk nem.
Ha ez így van, akkor itt is beigazolódni látszik a matek:"többféle vas + egy szoft = inkompatibilitási valószínűség". Ugye mennyire nem ismeretlen (pld Android telók)
Persze ez sem kell túlgondolni (legalábbis addig nem, amíg a fenti tézisem nem nyer bizonyítást) -
gg72
veterán
válasz
blakey #19168 üzenetére
minden ami a képminőséggel kapcsolatos azt érdemes ellenőrízni
Én már széttúrtam az egész menüt (Kodi), de szerintem itt csak olyan általános beállítások vannak, mint felbontás, képfrissítés, és kb. ennyi is. Semmi egyéb olyan nincs, mint pl. egy Panasonic BD-játékos beállításaiban, ahol pl. a Chroma-beállításokba bele lehet nyúlni, vagy az YCbCr beállításokat megváltoztatni, de ide sorolhatnám még a kép-paramétereket (élesség, kontraszt, zajszűrő) is, mindezek a Kodi-ban nincsenek, vagy csak én nem találtam meg idáig őket.Eljátszhatjuk napestig de LE8 alatt van banding, djnice is írta és én is látom. Tehát amit te annyira jónak látsz
Lehet rosszul fogalmaztam, nálam sem tökéletes a banding 8-as esetében sem (a Panasonic BDT500 lajátszómon az), de jobb, mint a 7-esnél. Én azért nagyon kíváncsi lennék djnice véleményére is, hogy ő milyennek látja a 7-es és 8-as LE chroma tesztvideójában az ábrákat, mert a mi kettőnk szájkaratéja pillanatnyilag 1:1-re áll. -
gg72
veterán
válasz
blakey #19164 üzenetére
Ha te különbséget látsz akkor nem azonosak a beállítások, alapból eltérő beállítások vannak friss telepítés után, érdemes ellenőrízni.
Légyszíves írd meg pontosan, hogy milyen képbeállításokat ellenőrizzek le és megteszem.
2x ellenőríztem, LE712k és LE81j pontosan ott sávosodik mindkettő, mindkettő ugyanott jó ill. rossz, nincs különbség.
Én is leellenőriztem 3X!Nálam meg vannak különbségek. De ezt az értelmes párbeszédet eljátszhatjuk napestig.
-
gg72
veterán
válasz
blakey #19149 üzenetére
Hát sok beállítást nem tudok megváltoztatni, a TV-t kalibrált beállításokon használom, a boxokon meg nagyon nincs mit beállítani, ami pl. a chroma-upscaling-et befolyásolná. Vagy te mikre gondolsz?
Ugyanezt a fájlt kiírtam BD-re, mindkét asztali lejátszómon (Panasonic BDT500 és Sony BDP-S6500) a 8-as LE-hez közeli tesztábrákat látok, a 7-es LE-vel nem. -
RedCat
senior tag
válasz
blakey #19147 üzenetére
Feltettem a 8.0.1j-t, egy sorozat részt meg tudtam nézni, amikor stop-al megállítottam, fekete maradt a kép, majd bejött a tv saját képernyővédője. Eddigi verziókkal (8.0.0d-ig használtam őket a suspend miatt) több évadnyi sorozatot néztem meg. Szóval nem hiszem hogy kábel vagy erősítő, esetleg tv baj lenne. Megy vissza a 8.0.0d, amivel a hétvégén kb 30 órát ment a cucc hiba nélkül. Nem tudom mi lehet a baj, és hogyan derítsük ki?
-
gg72
veterán
válasz
blakey #19143 üzenetére
A videó az, amit djnice [itt] linkelt, a hozzá tartozó leírás szerint pedig a "Chroma Alignment – Diamonds" tesztábránál a 7-es LE-nél nálam a "Nearest Neighbor"-hoz hasonlít a kép, a 8-as LE-nél pedig a "Bilinear"-hoz.
A másik tesztábra, ahol egyértelmű a különbség a két LE között, az a "Banding vagy Ramps Clean": a 7-es LE esetében sávosodás figyelhető meg a piros és kék színekben (még apró elválasztó vonalak is), a 8-as LE esetében mindez nincs, szép homogén az átmenet a piros és kék színárnyalatban.
A többi tesztábra gyakorlatilag ugyanolyan mindkét LE-nél. -
RedCat
senior tag
válasz
blakey #19141 üzenetére
Én ma kipróbáltam a hibrid és a 8.0.1j-t is. Mindkettőnél szabálytalan időközönként elfeketedett a kép, majd 2-20 mp múlva visszajött. Nem tudom mi okozhatta ezt, vissaz tettem a 8.0.0d-t, az nem csinál ilyet. Lehet még egyszer kipróbálom, hátha csak átmeneti hiba volt.
-
gg72
veterán
válasz
blakey #19141 üzenetére
Nálam is.
Viszont megnéztem ezt a verziót és a korábbi "öszvért" is a már linkelt chroma-tesztvideóval és bizony a 8-as LE jobb képet ad két tesztábránál is, szóval valamiért mégsem ugyanaz a képe a 8-asnak és ezeknek a legutóbbi 7-esenek. Az már más kérdés, hogy ebből "élő" képet nézve mi érzékelhető...
Esetleg más is ránézhetne. -
Technoman
őstag
válasz
blakey #19032 üzenetére
Na, akkor pont nekem való ez a teszt (lévén "ősöreg" HM erősítőm van és a hangot optón viszem ki) + akkor már letesztelem FHD-n, a legújabb 4k HDR-es természetfilmemet, hogy igaz-e vagy nem, amiről itt pár napja olvastam.
Amit várnék -így látatlanba- az új verz.-től, az az adott filmnél a legelső infó megjelenéskor ill. a Forced srt megjelenésekor tapasztalható pillanatnyi döccenés, kiküszöbölése lenne.
-
Shingen
addikt
válasz
blakey #18869 üzenetére
Esetleg azt nézd meg, hogy a boxot nem lehet-e teljesen kikapcsolni, mert akkor nem lesz ilyen gondod és tudod használni a CEC-t is.
Elvileg teljesen kapcsolom ki, a távirányító gombjával, de volt, hogy szoftveresen is droid menüben is próbáltam kikapcsolni kiírja leállítás és 20 mp visszakapcsol nekem.
megnézem ezt a CEC-t és kipróbálom úgy, hogy a tv távján nem nyomok semmi gombot hogy mit csinál akkor.
De ha úgy is ezt csinálná akkor nem tudom mit lehet tenni............
nem akarom állandóan a tápvezetéket lehúzogatni. -
Halkakas
tag
válasz
blakey #18841 üzenetére
Az volt az eredeti cél, a 7/8-as hibrid :-)
Magamnak is így raktam fel, egyből a Minix-es dtb-vel. Tényleg láthatóan más forrás, mint a 8H, teltebbek a színek, kevesebb a banding, viszont mintha a 8H képe élesebb lett volna. Valaki tapasztalt hasonlót? (ja, és ugyanúgy nem röcög egyik sem)
Még gyorsan hozzáfűzöm, h a szokásos néznivalóimmal próbáltam, nem 4K-s tesztanyagokkal.
-
interstate76
addikt
válasz
blakey #18808 üzenetére
Egy pillanat (és tényleg ez az utolsó hsz-em a témában): én nem azt mondtam, hogy a 8-as LE nem jobb, nem is próbáltam. Én azt mondom, amit itt írtam, a 2-es pontban.
Egyébként meg fogom nézni a 8-as LE-t, ha lesz egy mindenkinél stabilan működő verzió, de nem hiszem, hogy elájulok tőle. Számomra, az általam használt forrásokhoz minden igényt kielégítő a minixes xbmc, ill. a TV-n el van mentve egy világos és egy sötét környezetre optimalizált beállítás, amivel igen sokat játszottam, és amibe nem szeretném, ha a lejátszó belenyúlna. Sem a kontrasztba, sem a színtelítettségbe, sem semmi másba. Ha később valamilyen téren kevés lesz a minixes cucc (hdr, vp9, akármi), akkor valószínűleg visszatérek az LE-vonalra és újrakalibrálom a TV-t, de addig ez így nekem maga a tökély.
-
interstate76
addikt
válasz
blakey #18803 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből: ez más, ennek nincs köze a "szebb a kép, vagy nem szebb a kép"-témakörhöz, ill. vagyok annyira igénytelen az ilyesmire, hogy egy pixelnyi elcsúszást észre se vegyek. De komolyan: tőled tudok róla, magamtól SOHA nem vettem volna észre!
Peace és over!
-
interstate76
addikt
válasz
blakey #18803 üzenetére
Tartom, hogy a 2-es pont nagyon nagy ellentmondás. Az előző hsz-emben részleteztem, hogy miért tartom annak, nem ragozom tovább.
(#18805) Joshi Ez világos, ezért használtam hónapokig a 005-ös buildet, frissítgetés nélkül, most pedig LE nélkül a minixes fw-t és a minixes XBMC-t. Pedig az egyik mini pécém egy nagy és jó minőségű fhd megjelenítőn lóg, a másik pedig egy kisebben (27"), de az is jobb fajta és azt ráadásul 80-100 cm-ről nézem, tehát a kisebb méret ellenére talán még jobban látom az esetleges hibákat. Mindezzel együtt tartom a véleményem a topikban elhangzó, képminőségre vonatkozó állítások ellentmodásosságára vonatkozóan.
-
interstate76
addikt
válasz
blakey #18801 üzenetére
1.
Leírtam, mi nem világos, ott a tőled származó 2, egymásnak gyökeresen ellentmondó idézet. Kiemeltem vastag betűvel, mi kell még?Szerk.: nem kell felkapni a vizet, hagyjuk inkább, ebbe kicsit belebonyolódtál - mással is történt már ilyen, nem nagy ügy.2. Mindenki azt néz, amit akar, mindenki azt lát szépnek és minőséginek, amit akar, de ha korábban a 7-es LE kapcsán beírtam volna, hogy a korábbi, Samu BD Playeremnek szebb a képe, akkor kaptam volna hideget-meleget, mondván, hogy nem szebb, maximum nekem, mert azt szoktam meg, vagy mert én szeretem a képjavítóit, amik az LE-ben nincsenek, de a 7-es LE képminőségét nem érhette volna kritika, ebben biztos vagyok. Most meg a 8-as jobb, márpedig ez a kijelentés a 7-es LE komoly kritikája. Aki szerint ez nem ellentmondásos, de nagyon, az sztem üljön vissza az iskolapadba.
Szerintem az a jó, ami a legjobban adja vissza a forrást, és a 7-es LE esetén más sem ment, mint hogy 100%-osan ezt teszi.
-
interstate76
addikt
válasz
blakey #18796 üzenetére
Engem teljesen hidegen hagy ez a tesztfájlokkal és az új LE buildekkel való folyamatos bíbelődés, de azért olvasgatom a topikot, amikor időm engedi. 2 dolog nem világos a számomra (a másodikat már más is pedzegette):
1. Most akkor a keverék buildben bennemaradt a 8-as LE-ből az a hiba, hogy van a filmek/videók végén egy 1 mp-es fagyás, vagy sem? Először azt írod, hogy "Az LE8-ban a filmek végén van 1 másodperces kép fagyás na ez LE7 alatt nincs és ebben a keverékben sincs, tehát azért mégsem lett átpakolva minden rossz az LE 8-ból", rögtön utána meg azt, hogy "és ahogy írtam, a 4 videó ami az elmúlt napokban "terjengett" az hibátlan, a Panasonic Barcas videó elején sincs az a 2 röccenés ami LE8 alatt volt és a Taiwanos videó sokkal jobb, gyakorlatilag hibátlan, a másik kettő ua. kivéve, hogy a végén 1 másodperces képfagyás van, de ez LE8 "betegség"".
2. Korábban az volt a sztenderd vélemény a kszaq-féle LE buildek képminőségével kapcsolatban, hogy a nyers valóságot adják vissza, mindenféle belenyúlás nélkül, tehát megfelelő anyagokkal etetve gyakorlatilag etalonszámba mennek. Itt-ott, bizonyos tájlok esetén van néha röccenés, de a képminőség az gyakorlatilag nem is kritizálható. Most meg folyamatosan az megy, hogy az LE8-nak mennyivel szebb a képe. Mitől? Ill. mi a szép? Ami most sokkal jobb, az korábban miért nem került említésre sokkal rosszabbként? Nem kekeckedek, csak nem értem ezt a nagy hallelúját a 8-as LE képminőségét illetően.
-
blakey
titán
válasz
blakey #18796 üzenetére
kértyéd - kártyád
(#18797) Heisenberg
Egy próbát megér, ha nem tetszik akkor kártyát cserélsz. Amúgy már én is kezdem únni a sok frissítést, persze jó értelemben, lehet, hogy most már inkább hagyom úgy ahogy van és ritkábban frissítek, tulajdonképpen nincs semmi gondom, de ha már új akkor a KII Pro LE8 fejlesztésénél áttörést értek el a röcögéseket illetően, úgy néz ki, hogy már a múlté és ha kszaq "buidjeiben" is jó akkor be is teszi, meglátjuk. -
Halkakas
tag
válasz
blakey #18776 üzenetére
Úgy tűnik, a tapasztalatok szerint a 8-as hibáit is sikerült belegyúrni az új, öszvér LE-be.
Én még várok a kipróbálással, ha jó az irány, szerintem kszaq úgyis beépíti a következő F build-be, ha pedig nem, akkor nem"Unfortunately this build generates micro stutters.
Overall picture quality is indeed better but also quite dark.
There are also problems with applying latency audio delay in advancedsettings.xml (the same problem as in all Krypton builds).
This means that files which have been imported from Krypton to Jarvis are causing this problem." -
dugesz77
őstag
válasz
blakey #18776 üzenetére
Azt azért hozzátenném,hogy egy hete van meg az U1 eddig marhára nem figyeltem van-e hozzá dtb vagy nincs. Van itthon jelenleg 3 boxom az U1 mellett mivel mind más és más nekem eddig alapértelmezett volt ,hogy figyeljek és a helyes .dtb fájl rakjam a boxokra. De mondom semmi gond . Talán,hogy leírtam más nem fut ezután bele ebbe a hibába.
-
dugesz77
őstag
válasz
blakey #18771 üzenetére
Igen a dtb a Minix-es. Viszont érdekes volt, mert én ügye 8-ról mentem vissza és én 7.012j friss telepítéssel kezdtem és itt hiába volt fent a megfelelő dtb nem látott semmilyen hangeszköz beállításoknál sötétszürke volt nem is lehetett rálépni
Lehet én toltam csak el valamit. Mindegy a frissítés megoldotta.
-
dugesz77
őstag
válasz
blakey #18768 üzenetére
Jól működik. Nem is tudtam,hogy ilyen korrekt füles kimenetet raktak rá. Kellő erővel meghajtja a HD555 Sennheisert is
. Eddig ezzel a képességével nem is foglalkoztam . Eddig 96/24bit-ig próbáltam semmi sistergés,alapzaj. Tök jó.
(#18769) mayday00 update mappába másold bele majd a boxot újra indítva frissíti magától. Ha a boxon engedélyezve van a samba akkor simán eléred a hálózatból is.
-
dugesz77
őstag
válasz
blakey #18764 üzenetére
Működik az is. Érdekes,mert kiadja a hangot HDMI-n is és analóg jack kimeneten is egyszerre.
(#18767) mayday00 itt a link.
-
blakey
titán
válasz
blakey #18729 üzenetére
1 hiba maradt az LE7-ből, az ominózus koncert ami VC-1/29,97 fps továbbra is röcög, minden más oké és a kép minősége a legjobb a 7-es verziók között és ugye jelenleg az 8-as szintjén van.
(#18732) Beni2360
Igen, én feltettem a 12j-t majd bemásoltam az update mappába és újraindítottam. -
syler123
veterán
válasz
blakey #18722 üzenetére
Megvan a gond
Egyszer ki kell kapcsolni azzal a gomb-al, ami a kodiban van, tehát nem a távirányítóval, így most rendben van, elmentette.
Én szerintem maradok az új H verziónál, a 4k teszt videóknál akad, de mivel általában nem 4k tesztvideókat nézek, így nincs vele gond.
-
envagyok
veterán
válasz
blakey #18704 üzenetére
Biztos 23.97-en is tud menni a tv-d?
Nem állandó a röcögés, hanem néha egy pillanatra röccenik. Megy szépen folyamatosan, aztán egy olyan kicsit röccenik, hogy néha azt hiszi az ember, rosszul látta. Nem rövid tesztvideókkal látszik, hanem komplett filmet végignézve kb 10-20 alkalommal.
Most is elkezdtem nézni egy filmet le-n 12 perc alatt 3-4-szer láttam kb, aztán mérgemben elindítottam a minix romot, és az folyamatosan játszotta tovább.
Mindkét rendszer 23.97-et adott ki, a hardver is ugyanaz volt, csak nand vs sd a különbség.
Még annyit vettem észre, hogy szerintem akkor röccenik mikor hirtelen nagyobb változás lesz a képben, akkor beragad 1 képkocka -
gg72
veterán
válasz
blakey #18692 üzenetére
Én is azt próbálgatom ma és mintha javulást észlelnék, habár nálam még mindig nem tökéletes sajnos.
Nálad a Lejátszó-Videó beállításoknál a "Léptetés nagysága" és a "Léptetések közötti szüneteltetés" milyen értékeken van? Mert azt tapasztalom, hogy ha filmeknél ide-oda ugrálok 30mp-et (nálam ez van beállítva), akkor utána rögtön aprókat ugrál a kép, viszont ha nem nyúlok hozzá a lejátszás elindítása után, akkor csak nagyon-nagyon pici röccenéseket veszek észre időnként, kisebbeket mint eddig.
-
gg72
veterán
válasz
blakey #18681 üzenetére
Akkor ezek szerint amit korábban itt írtál [link] "az LE jól csinálja, azaz nem nyúl bele a kép minőségébe, a milyensége az más kérdés", az annyiban változott a 8-as LE esetében, hogy a milyensége változott, a minősége nem?
De akkor ezt most hogyan kell érteni: "új kernel és szoftveres beavatkozások segítségével rendbe tették a kép minőségét"?
Bocs, ha kötözködésnk hangzik, de nekem ez a 8as LE képminőségjavulás egy kicsit placebósan hangzik, pláne ha csak chroma upscaling ábrákkal lehet letesztelni (észrevenni).
beállítom az első videónál a "Lejátszás innen " opciót és kész, ua. mintha menűben állítanád be.: Megnéznéd 3-4 előzetessel, hogy nálad folyamatos-e az átmenet köztük?
-
dugesz77
őstag
válasz
blakey #18676 üzenetére
Régebben még 7-esnél fordult elő emlékeim szerint ,hogy sokaknak jó volt a másik felének meg mindenféle kadencia problémája volt . Akkor az alap frekvenciához volt köze. Nem volt mindegy, hogy valaki 50 vagy 60 Hz hajtotta a monitorát/tv-jét. A 24 Hz- re váltáskor volt gond. Én az IPTV-k miatt most FullHD 50Hz-re állítom LE alatt. Este teszek egy próbát vele hátha ez jött megint elő.
-
-
gg72
veterán
válasz
blakey #18660 üzenetére
Szerintem nem ez lesz a dolog nyitja, ismerem milyen az, ha mondjuk egy 24p-s videó laggol, ez nálam egészen más: egy kb. 5 perces filmrészlet alatt 1-2X döccen/ugrik meg a kép és azt vettem még észre, hogy általában ugyanazon a helyen, de van, amikor simán átmegy ott.
A másik amit még észrevettem (esetleg kipróbálhatnátok), hogy több filmelőzetes egymás utáni lejátszása során előfordul, hogy a következő előzetes csak negy nehezen indul el, késik a hang, stb. Ugyanezek az előzetesek 7-es LE-vel vajsimán mennek. Innen töltsetek le egy párat 1080p-ben és engedyélyezzétek a folyamatos lejátszást: [link]
Több év alatt az 50GT60-as Panasonic plazmám mindent vitt röcögés nélkül egészen a "b" verziós 8 LE megjelenéséig, nem hinném, hogy TV-ben lenne a hiba, ráadásul ahogy korábban is írtam, másik TV-vel is ugyanez a hiba előfordul, de most már megnézem a Dell monitoromon is.
Következő lépésben rendelek a német azamzonról egy MINIX NEO U1-et, lehet az tényleg jobban optimalizált a 8-as LE-hez, mint az eddig általam próbált két olcsóbb box (MiniMXIII és Mini M8S II).
Amúgy különösebben már nem húzom fel magam a dolgon, mert pl. a hardveres gyorsítás kikapcsolásával a legújabb 8-as LE is megy gond nélkül, de ez (hw gyorsítás) elvileg nem szól bele az fps-be, vagy igen?
-
Indiant
addikt
válasz
blakey #18660 üzenetére
Én abszolút nem értek a Kodihoz, de elvileg van benne egy ilyen infó megjelenítési lehetőség, így pontosabb képet tudnánk kapni.
Egyértelmű, h. nem ez a 4 videó határozza meg az élményt, de az sem normális ,h. ezek akadnak egy 4K-t támogató lejátszón. Értem én ,h. az LE ingyenes, de a Kodi játszik le... -
Technoman
őstag
válasz
blakey #18660 üzenetére
Ok, értelek, de ez a "speckó" kínai film amiról írtam- 23.967-es (amit a TV 24-esbe jelenít meg) Tehát, nem az általad leírt "egzotikusabb" fps
Persze, az is lehet, hogy csak kaki módon kódolta "magos" Pistike.
Egyenlőre még nyüstölöm ezt a verziót, mert tetszik a fainos képminősége (én egy középszintű Pana LED-LCD-n nézem, mit tudhat egy LG B6 OLED-en?) -
Joshi
titán
válasz
blakey #18654 üzenetére
Ezzel kezdted: "Azért van amit figyelmen kívül hagysz, látom, eldöntőtted, hogy ez a 4 videó határozza az LE tudását"
Én semmit nem hagytam figyelmen kívül, egyszerűen csak ezen az LE verzión működik minden jól(az "én" Minixemen). Micro laggok általánosak a komolyabb 4K anyagoknál, de írtam hogy engem nem érdekel hiszen nem erre lesz használva. Az hogy a Q5 Pro viszi hiba nélkül az csak egy megjegyzés ami lehet hogy téged fusztrál, de ettől még tény. A Q5 Pro viszont másban rosszabb ez is tény, hiszen ennek meg te adsz hangot. Szerintem zárjuk le ezt itt. -
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
blakey #18630 üzenetére
"...de sajnos kénytelen vagyok ellentmondani a tapasztalataidnak"
Hiába is mondanál ellent a tapasztalataimnak mivel én ezt tapasztalom, ha itt lennél és te is látnád amit én, akkor mit mondanál? Kértem tőled hogy add meg a pontos beállításaidat amire azt mondtad hogy nem emlékszel meg hogy nincs időd. Én többet nem tudok tenni mint leírom amit látok. A 7-es LE-t nem teszteltem tüzetesebben, de ott egyáltalán nem tűnt fel akadás.
Egyébként lassan összeáll a rendszer és mehet a használójának, szerintem jó kis cucc örülök hogy a Minix Neo U1-et választottam. Vagyis neked is hogy ajánlottad.(#18632) junkpod nekem megvan a Nagymenők, de mivel nem tudom PC-én beolvastatni ezért csak az az infóm van amit amúgy is tud mindenki. A Panasonic DMP-UB900 lejátszó 24p-t ír ki ahogy az erősítő is 24Hz-et, szóval szinte biztos hogy 23,976.os ahogy a standard BD is az. Amúgy pedig HEVC de ez is nyílt titok. A bitrátát viszont nem tudom megnézni, de a méretből simán kiszámolható hogy nem olyan magas mint az említett teszt demókon.
-
interstate76
addikt
válasz
blakey #18619 üzenetére
A 240-est én már ki sem próbáltam, így is sokkal durvább dolgokat eresztettem rá teszt jelleggel, mint amilyenekkel - remélem - hosszú élete során egyáltalán találkozni fog.
Szerk.: az előző hsz-em utolsó bekezdése természetesen nem a lelkes tesztelők, hanem a szitkozódók számára íródott.
-
redzsi
senior tag
válasz
blakey #18555 üzenetére
Tegnap ezután ki is kapcsoltam a nyomtatón a direct wifit, de további próbálkozásra sem működött a Mini M8S II wifije, külföldi fórumokat bogarászva sem találtam megoldást.
Azonban valami csoda folytán ma első bekapcsoláskor azonnal észlelte a környező interneteléréseket és végre sikerült, újra csatlakozott.
A tippeket köszönöm! -
Indiant
addikt
válasz
blakey #18596 üzenetére
Nekem még az jutott eszembe, h. esetleg az lehet a gond ,h. pendrive-ról futtatom az LE-t.
Belső memből lehet jobban működik.(vagy sd-ről)junkpod: ..de ezek 4k-s videók, hogy mennek neked FullHD-n?! Ha pedig mennek, akkor butítva. (nem?)
A 8.0.1f-ből valaki csinált 64biteset, valamikor kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest