Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz junkpod #18629 üzenetére

    Gyakorlatilag tök ua. a tapasztalat mint nálam, de még valakinél szintén hasonló, szóval vannak itt érdekességek, az okát nem tudom, de továbbra is arra gyanakszom, hogy valamelyik beállítás az oka.

    (#18631) Joshi
    Pont a Barcelona videó az ami az elején 2X megröccen utána tényleg vajsima, ha akarod levideózom, bár nem biztos, hogy visszadja az eltérő fps miatt. Csak a Taiwanos videónál vannak gondok, ha az vesszük.
    Egyébként én sem csak azért írom le, hogy jó, mert ellent szeretnék mondani, semmi érdekem nem fűzödik hozzá és engem is zavarna ha valami nem jó, de sajnos kénytelen vagyok ellentmondani a tapasztalataidnak, ugyanis nálam a Neo U1-en 1 videótól eltekíntve hibátlan, és talán most van az első alkalom, hogy junkpod is ugyanezt tapasztalta, pedig volt már, hogy a szememre vetette, hogy valószínűleg nálam van egyetlen hibátlan box. :)

    [ Szerkesztve ]

    ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák