- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
darvinya #19385 üzenetére
kételkedem szavaid valóságtartalmában
IPTV az IPTV
kábelTV az kábelTV
nincs átfedés, nincs átjárás.Az lehetséges, hogy eredetileg TV-nek szánt koaxon jön a net és így az IPTV is és ezért egy leválasztó kell a modem elé ami ketté dobja az adat csatornákat egyet a netre másikat meg az IPTV boxba.
Amúgy a dvb-c és T szerintem csak a használt freki/csatorna tartományban tér el, ha elég széles sávú a tuner akor belfér a C és a T is.(vagyis akkor inkább a tudás az itt bztos: (#19390) azbest ) A lényeg akkor, hogy a T2 tuner nagy valószínűséggel "érti" a C adást is. -
kmarci25
veterán
válasz
Max az előfizető hívja úgy, akit nem érdekel, hogy milyen technika, csak annyi, hogy ez is a "kábelen" jön, úgyhogy akkor kábeltv. Aki elolvassa a szerződést, amit aláír, vagy egy kicsit beszélget a szerelővel és érdeklődik, pl. megkérdezi, hogy ugyan minek 2 doboz, ha korábban egy is elég volt, akkor az már tudja, hogy mi a különbség a kábel és az IPTV között.
Shokkolo: az erős wifi a necces. Apósoméknál egy exetnderrel oldottuk meg, egy ilyennel. TP-Link AC750. A router fenn van az emeleten, ez a jelismétlő a földszinten. TV mögé bedugva, kábellel összekötve a box-szal. Így stabilan megy az FHD tartalom, akár streamelve is. Plusz a földszinten szórja a wifit is a többi eszköznek, így az is erősebb.
Tudom, hogy ez növeli a kiadási költséget, de mi is muszájból vettük, előtte sima wifivel próbáltuk, akadozott. Aztán megpróbáltuk úgy, hogy már megvolt a jelismétlő, kb 1 méterre volt a box-tól, de úgy se volt elég a wifi. Ja, a box egy Beelink mini MXIII II. -
blakey
titán
válasz
Mondj, mutass 1-2 ilyet, mert tudtommal mindenhol jelölve van ha IPTV-ről van szó, arról nem beszélve, hogy azoknak a szolgáltatóknak van kábeltv-jük is, szolgáltatási területtől függ. hogy miként szolgáltatnak, pl. nálunk a T csak IPTV-t tudna bekötni.
Invitelnél is jelölve van:
Szóval olyan, hogy az IPTV-t kábeltv-nek becézzék nem létezik, legalábbis én ilyennel nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged