- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
válasz
DoItYourself #12885 üzenetére
Köszi DoItYourself
Egyre jobb az összefoglaló
Ma visszatettem a javasolt 9-esLE-t, mert már hülyét kaptam a folyamatos Boot fagyásoktól (már csak a 4.-nél indult el). Lehet-e tudni arról vmit, hogy a fejlesztő a 12-es verz.-ben javítja-e ezt a problémát?
-
TCr
veterán
válasz
DoItYourself #12843 üzenetére
Sajnos a MiniMXIII távján nincsenek "felesleges" gombok, így ez ugrott.
(#12842) blakey: Yatse van telepítve (Kore-t is próbálgattam), de számomra ez baromi kényelmetlen.
Mindegy, egyelőre átgondolom rendesen a Harmony bemakrózását, a Wetek Play 2-re meg alszom párat.
(A makrózással amúgy az a baj, hogy ha valamiért KODI skin-t váltok, akkor az egyből ugrott) -
Lifeforce
őstag
válasz
DoItYourself #12822 üzenetére
Köszönöm, akkor még minden a régi ezek szerint
Marad a jó öreh mini mx. -
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #12783 üzenetére
Az alexelec:
Gyprsan kipróbáltam K1 Pluson
Szerintem saját fejlesztés.
Ígéretes, de nem tökéletes.
Amit alapból tartalmaz:
Transmission
dvb driverek ( A k1 plusé nincs benne, csak a kernel féle, s2 lilaplin, mediabuild, mediabuild crazycat)
Mindezeket az advanced settingsben lehet használni (plusz ott lehet csatornát szkennelni, stb.)
Van ninedo 64 játék szekció, az nekem nem indult el, de az xbox 360 controllert felismerte.4K, frekiváltás, hd hang megy, de pár filmet nem játszik tökéletesen, gondolom ez a kodi 17 rc hibája, mert mintha lett volna erről szó.
Legutolsó libcec...
Nagyjából ennyi -
kravman
csendes tag
válasz
DoItYourself #12783 üzenetére
Akkor bármelyik S905 procis jó lesz? Az összefoglaló "C" kategóriába soroltak közül van amelyik 2017 elejèn inkább választandó kèszülèk? Egyèbkènt egy gyors keresès nekem most csak s905x-et hozott ki.
-
válasz
DoItYourself #12633 üzenetére
Az SPMC megy együtt a kodival. (Ha az FTMC nem, mert valamelyik a kettő közül megy)
-
Szegedin
tag
válasz
DoItYourself #12633 üzenetére
Nem lehet egymás mellé telepíteni. Kipróbáltam.
-
tozso76
aktív tag
válasz
DoItYourself #12545 üzenetére
+@ junkpod
Nem a zoom-ra gondoltam.
Ez az opció hiányzik. De egy kis google-zás után, úgy látom ez amlogic "sajátosság". Kár érte, vetítővel évek óta használom ezt a funkciót. Minden filmet a kép aljára illesztek. Egyszer kell beállítani és mindig oda illeszti. -
Szegedin
tag
válasz
DoItYourself #12550 üzenetére
-
LógaGéza
veterán
válasz
DoItYourself #12545 üzenetére
Kodinak van egy jó Sample válogatása: [link]
-
Szegedin
tag
válasz
DoItYourself #12530 üzenetére
Igen, az.
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #12530 üzenetére
FreakTabMediaCenter
-
batabe
senior tag
válasz
DoItYourself #12528 üzenetére
Nem tudom, pl mint a kinectnel.
-
headhunter
addikt
válasz
DoItYourself #12302 üzenetére
Ezeket a frissítéseket találtam: [link]
1. Wi-Fi adaptert könnyű működésre bírni android alatt? (Általában csak Windowshoz adnak drivert.)
2. 5GHz-t is támogató sticket érdemes venni a nagyobb sebesség lehetősége miatt?
3. KODI alatt az X9-en sötétebb a kép (film), mint a Zidoo X6 Pron ez Amlogic "sajátosság"?
-
RedCat
senior tag
válasz
DoItYourself #12358 üzenetére
Az lesz. Azt hittem, hogy valaki kb 20 mp-es melóval segít:
Kártya ki, kernel.img másolás pl dropbox public folder, copy public link, új hozzászólás, link beszúrása. Kb ennyi lett volna.
De majd kiírom egy pendrive-ra, utána majd particionálhatom és formázhatom vissza.
Arról mindenki tud veszekedni, hogy kell e LE vagy sem, de hogy ennyit megtegyünk egymásnak, az már büdös... Akinek nem inge ne hordja -
azbest
félisten
válasz
DoItYourself #12304 üzenetére
Naja, ha olyan konfiguráció vagy kernel van alatta, amikor terheléstől függően váltogat a lassú és gyors 4 mag közt, akkor pont olyan lesz mint amikor a gyors magból van 4. Legfeljebb idle kevesebbet tudna fogyasztani, de asztali eszköznél ez pont elhanyagolható
A gpu különbség meg egyszerre áldás és átok. Android alatt jól megy, de le alatt nincs támogatás miatta
-
Khaosz55
addikt
válasz
DoItYourself #12200 üzenetére
Letöltöttem egy remote-ot de azzal sem megy a 11-es verzió, most felrakom a 09-es verziót azzal próbálom.
-
Shane83
csendes tag
válasz
DoItYourself #12067 üzenetére
DoItYourself:
Köszi szépen! Sikerült találni olyan remote.conf fájlt, amivel működik az M18 távirányítója. Bár 1-2 gombot szívesen átraknék másik gombra. Ezt esetleg, hogy lehet át mappelni? Ha lenne valami tutorial, azt nagyon megköszönném.Valamint olyan kérdésem lenne még, hogy hogyan tudok létrehozni hálózatot az M18 LE box és a Windows PC között, hogy a boxon lássam a Windows PC winchesterét? Elkerülve az USB-re másolgatást. Képben vagyok a számítástechnikával, de a hálózatokhoz mindig is hülye voltam.
Ha esetleg lenne erről is valami szájbarágós tutorial, akkor már duplán lennék nagyon hálás. -
blakey
titán
válasz
DoItYourself #12042 üzenetére
De onnan frissített és máshol már nincs is, nem értem minek kellett ehhez ilyen szinten hozzányúlni, teljesen hazavágta a rendszert, nincs NAND újraindítási lehetőség.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #11684 üzenetére
Sony androidos (5.1) tévére telepített Kodi 16.1 gond nélkül olvassa az NFS megosztásaimat, most próbáltam.
-
sp8787
addikt
válasz
DoItYourself #11973 üzenetére
Uh kosz
Nekem ez uj volt. -
Alfajiri
tag
válasz
DoItYourself #11967 üzenetére
Bqeel K12 Pro [link]
Mióta ügyelek az alvó módra nem fordult elő újra, de nem biztos, hogy ez a megoldás.
Az összes HDR beállítást próbáltam.
-
Technoman
őstag
válasz
DoItYourself #11945 üzenetére
Kösz srácok a törődést
DoItYourself
Kösz, hogy utánanéztél a lehetőségeknek. Ahogy már korábban írtam, az ismerősöm megpróbálta visszarakni a Droidot, de a rendszer nem engedett egy korábbi op rendszerrel (Droid 5.1) felülírni a jelenlegi frissebb, LE oppot. A srác eléggé benne van a dologba, gondolom ő is próbálkozott, az általad leírt ötlettel, ha nem akkor itt a kézenfekvő megoldást. Majd ünnepek után visszatérünk erre, mert a dolog még nincs lejátszva.junkpod & azbest
Nektek is kösz a segítséget. De ha a jézuska is úgy gondolja, nem kell hogy tovább foglalkozzak ezzel a dologgal, mivel ajeszként egy ilyet fogok kapni a családtól + egy rendes class10-es kártyát
Aztán az infrás táv le lesz tojvaui: djnice kolléga ötlete úgy látszik életképes. Ma még egyszer sem fagyot ki a kis drága.
-
baandii
senior tag
válasz
DoItYourself #11948 üzenetére
igen akkor is van előtöltés/bufferelés
esetleg mit nézzek még meg? vagy mi lehet a gond
ha másnak van vmi ötlete szívesen veszek bármi segítséget ERRE a problémára...
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #11860 üzenetére
igen, a 11-es mostani verziója is visszatért a 9-esben használt kernelhez
(#11861) 8zabi
szedd le és telepítsd újra a 11-est mert nem az a verzió van fent mai délelőtt volt. -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #11826 üzenetére
pont ezért írtam, hogy a jellyfish egy jó teszt lenne, hogy meddig megy el hálóról és meddig megy el mondjuk usb vagy sd forrásból.
Ha az utóbbi kettő is akad akkor lejátszó sw beálítási probléma, ha nem akkor hálózati probléma.
Ha hálózati akkor kellene tesztelni sima fájlmásolással, ha a másolás sebessége jó akkor LE hálózatkezelési hiba, ha nem akkor vagy a T95M hw hiba vagy szerver oldali beállítás. Még azt is kipróbálnám, hogy nem a szerverről, hanem mondjuk a routerre dugott vinyóról mit visz.
De nem értek hozzá én is csak találgatok. -
bajnokpityu
félisten
válasz
DoItYourself #11826 üzenetére
én úgy látom, h abszolút nem vagyok egyedül a problémával.
a NAS egy épített PC, duplaportos intel lan kártyával. a belső hálózati kábelek CAT7esek, de min CAT6e-sek, ennek megfelelő csatikkal. 2-3m összesen a kábelek hossza, a switch egy 24x1gigabites HP procurve.
Teljesen kizárt, hogy egy 45Mbit/sec bitrátás filmet a háló ne bírjon el. a T95 mégis pár másodpercenként cachel vagy 20mp időtartamokra.de kipróbálom NFSel és wifivel is, hátha. meg láttam usb3-gigabites toldót 10USD körül, még ezt lehet kipróbálom.
-
gg72
veterán
válasz
DoItYourself #11812 üzenetére
Reseteltem az SMB beállításait, most jó.
-
mar_tin
tag
válasz
DoItYourself #11773 üzenetére
Így már működik köszönöm.
-
azozo
senior tag
válasz
DoItYourself #11738 üzenetére
igen de melyik realtek vagy a másik
Amugy egy remote.conf is elkellene ha van valakinek
Bár remélem nem lesz szükség
SD -n kipróbálom egyenlőre -
kisskd
tag
válasz
DoItYourself #11726 üzenetére
HA-t, jofogast néztem, de amit dobott a kereső, azok közt érdekes nem volt, ami még nem volt jegelve. Ipon-os tippet köszi, de egyelőre ott sem győzött meg smi különösen, esetleg a Himedia H8 Plus, de az meg RK-s, és úgy tűnik, kevesebb mozgástér van benne.
Venzt néztem, de a sima V10 fele RAM/ROM 2-3e-rel olcsóbban, a V10 Pro meg drágább jóval mint a Mini MX. Mit tud ami nem tűnt fel, amiért érdemes a Venzt választani? Úgy látom, a gyártó oldala itt sem ér sokat.
(#11727) Karel2: Ők össze nem nagyon szokták zutyulni, max. ha a torrenteknek nem vesznek fel célpontot. A gond inkább azzal van, h nehézkes előtúrni valamit a könyvtárstruktúrából, sokszor van, és nem tudnak beletekerni, ha folytatni szeretnének egy részt.
-
Technoman
őstag
válasz
DoItYourself #11689 üzenetére
Kösz a választ, de az összefoglalóban is csak a számgombok átprogramozásának lehetőségét írja. Legalább is nekem még a többi gombok átszerkesztésével nem volt szerencsém.
Nekem -ahogy írtam- a többi gombok átprogramozására lenne szükségem.
(egyébként mindig olvasom az összefoglalót, sokat tanultam belőle) -
törölt tag
válasz
DoItYourself #11684 üzenetére
Igen, mivel az SMB hálózati meghajtóként csatolása OS szintű, az NFS/CIFS viszont kernel szintű. Android alatt a kernel szintű elérési utak nem egyeznek meg azokkal az emulált elérési utakkal, amiket OS szinten, pl. egy fájlkezelő mutat. Külön elérési utat kell létrehozni, ami kívül esik az emuláción, és media_rw jogosultságú. Aztán master mount paranccsal oda csatolni az SMB, NFS megosztást. Csak valamiért a gyakorlatban ez nem akar működni. Állandóan errort kapok. Pedig, biztosan megoldható, mert pl. a Sony telók 4.3 -tól fölfelé is ismerik a CIFS csatolást.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #11680 üzenetére
Feltételezem, hogy LE alatt próbáltad. Amióta bejött az emulált tárhely (Android 4.4), azóta nem mennek a CIFS/NFS csatolásaim. Hiába van mount master parancsra patchelt CIFS managerem, folyamatosan errorba fut a fájlrendszerbe csatolás. Ez azért fáj, mert a Kodi zenelejátszónak elég fapad. A kedvenc GoneMad Music Playerem viszont nem támogatja a hálózati meghajtókat. 4.4 előtt ezt áthidaltam CIFS -sel, de 4.4 óta ez bukta.
-
dethroner
veterán
válasz
DoItYourself #11672 üzenetére
Szóval megoldható
Még nincs eszköz, csak tapogatózom hogy ki tudja-e váltani a smart tv+teló kombót youtube alatt. És ez a Kore távirányítás működik android alatt és a LE alatt futtatott kodin is?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DoItYourself #11650 üzenetére
a switch raten kivul minden bizonyitott. ha elovasol par forumot. mondjuk a beelink oldalon, a freaktabon, stb.
a switch rate meg azert nem mert par oras, tul uj, de nem hinnem hogy bekamuzta volna. semmi eselyet nem latom -
törölt tag
válasz
DoItYourself #11624 üzenetére
Így van. Csakhogy SATA -n "van miből veszíteni". Akkor sem a port lesz a szűk keresztmetszet. De, itt hiába akasztanád mögé a leggyorsabb SSD -t.
-
mayday00
őstag
válasz
DoItYourself #11586 üzenetére
Igen be van kapcsolva.
wifin keresztül csatlakozok a hálózatra. Lehet, hogy vezetékkel kellene?
wifi be van kapcsolva a készüléken, leteszteltem jó. Néztem youtube-n videókat.
De a hálózatoknál semmi sem látszik.
LE alatt a saját fájlkezelőjében ezeket a mappákat el lehet érni?
update mappát keresem.
u.i: kezdő vagyok
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
DoItYourself #11576 üzenetére
ja, hogy nem tuti. azt hittem ezt már azért tetted fel, hogy ajánlod, mert megy.
amúgy más fórumon én azt olvastam, hogy s905-ös gépeken ment valamelyik. na most hogy új vagy régi azt nem tudom -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #11527 üzenetére
Nettó butaság , főleg a 3dik...
-
Pelican
őstag
válasz
DoItYourself #11527 üzenetére
Köszi!
(Bár vannak kétségeim...)
-
arnd
senior tag
válasz
DoItYourself #11524 üzenetére
Én...
Valami azért még nem 100-as.
Most meg nem tudom másolni az oscam configjaimat.
Hálózaton so-so, nagy nehezen meg tudom nyitni a megfelelő könyvtárat, de már nem tudom felül írni a file-okat.
SSH-n meg belefagy az MC-be, de most már a login-be is.De maga a kodi az meg közben működik... -
arnd
senior tag
válasz
DoItYourself #11462 üzenetére
Hááát...-al nem kezdünk mondatot.
Bekapcsoltam, semmi változás. Viszont már előtte is a hálózaton látta a megosztott gépeket.
És egyszer csak 5-6 újraindítás után oks lett, van hálózat... -
Indiant
addikt
válasz
DoItYourself #11493 üzenetére
Az épp nincs nálam.
-
adi1234
tag
válasz
DoItYourself #11479 üzenetére
Bocs az offért de szeretnék gratulálni az összefoglalóért . Köszönjük a munkátokat .
-
hevizms
addikt
válasz
DoItYourself #11479 üzenetére
Jogos.Elnézést
még kedveskedni sem tudok,ez nem az én napom
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #11464 üzenetére
Két kártyám van, mindig tiszta installt csinálok a másikra, így könnyű a visszalépés ha gond volna. Régi kártya be és kész
Belakott rendszert nem kockáztatni. -
RedCat
senior tag
válasz
DoItYourself #11463 üzenetére
Visszatértem a 009-re. Azért akartam a 010-re váltani, mert 009 alatt vannak ezek a kis kattanások, amiket állítólag a 010-ben már javítottak.
Kipróbálom mindjárt, de látom 2 verzió is lett belőle. Miért?
-
Punyi75
csendes tag
válasz
DoItYourself #11450 üzenetére
Köszi megcsinálom!
-
baandii
senior tag
válasz
DoItYourself #11371 üzenetére
átnéztem, de én nem találtam meg, jobban mondva megvan de nem lehet kikapcsolni mert 30 perc (ez a max) után automatikusan kikapcsol ha nem használjuk de hálás lennék ha vki ez ügyben kisegítene ha mégis van rá másik beállítás...
-
SutPet
aktív tag
válasz
DoItYourself #11267 üzenetére
Az nem zavar hogy szemből érzékel csak a táv, a CEC-et kipróbálom majd, ha jól értem ezzel a tv távirányítójával lehetne vezérelni a mediaboxot? Nem nekem lesz hanem nővéremnek aztán jó lenne hülye biztosra megcsinálni
Elég régi panasonic plazmája van nem tudom tudja e de hétvégén beüzemelem és kiderítem. S905X-es elvileg. Csak amit néztem hogy sokminden van rá alapból feltelepítve, kodi alá is már jó pár plugin fel van pakolva. Azt nem tudom hogy Kodi tud netflixet? Mert igazából csak medialejátszásra meg netflixre lenne használva uh lehet tényleg megpróbálom belőni.
-
Laca0
addikt
válasz
DoItYourself #11135 üzenetére
Köszi!
adi1234!
Köszi! -
Szegedin
tag
válasz
DoItYourself #11069 üzenetére
Nekem T3-M, de a GT1-et csak kikapcsolni tudja, bekapcsolni nem.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #11033 üzenetére
Nálam a T95M-ből téglát csinált ez a megoldás. Fogpiszkáláskor egy pillanatra bevillant a zöld robot, folyamat jelző meg sem jelent, leszedte a jelet a HDMI-ről, és ennyi. Ez után már teljes tégla állapot, semmi sem jelent meg a TV-n. USB Burning Tool-al kellet életet varázsolni bele.
-
Szegedin
tag
válasz
DoItYourself #11063 üzenetére
De pont azt mondom, amit az elobb is. Ha IR-re programozom a legegeret a box bekapcsolasahoz az nem mukodik. IR-n be tudja kapcsolni a TV-t, de a boxot nem. Allitolag az MX3-nal meg mukodott, de a T3-nal nem.
-
azbest
félisten
válasz
DoItYourself #11025 üzenetére
"Ha valaki tudja, hogy miért van a Wetek lejátszókban "H" utótagos proci, ne tartsa magában."
csak sejtés, tipp. De lehet a drm támogatáshoz van köze. A szoftveres dekódolással lehet megszakad a másolásvédelmi lánc, míg a hardveressel nem.
Ahol van rendes drm támogatás (google widevine l1, Microsoft Playready, Verimatrix), azok ahogy láttam mind -H változatok voltak. A Wetek, a Xiaomi Mi 3 TV Box...
-
válasz
DoItYourself #11043 üzenetére
GB-n láttam még nyáron valami akcióban 22$ért. Akkor kellett volna venni!
Ha nem ragaszkodom az S905-hez van valami életképes lejátszó 20$ környékén?
-
junkpod
veterán
válasz
Egy apró dolgot tennék hozzá, hogy a többcsatornás PCM (LE7 felett) arra is jó, hogy az AAC hangsávot, amit ugye nem ismernek az erősítők, így DD transcode nélkül is ki lehet diszkrét 7.1 PCM-ként küldeni és így eredeti minőségben hallgatni (HDMI-n persze).
-
Osynho
addikt
válasz
DoItYourself #11031 üzenetére
Köszönöm!
-
zsoika
addikt
válasz
Ez így korrekt...köszönjük!
-
zsoika
addikt
válasz
DoItYourself #11013 üzenetére
Na ezaz! Az Én TV-m (LG 49LF510V) is csak DD licenszes DTS nél csak sistereg ha a TV USB-jébe dugom...ezért a BOX-al játszom le mert az lekeveri.
junkpod: TV-t leírtam fentebb a többit meg meglesheted az adatlapomon a cuccaim közt. Természetesen HDMI-vel van összekötve BOX-AVR-TV sorrendben mert a 7.1 HD hangok csak HDMI-n mennek. Köszi a felajánlást, de már megkaptam a választ ezért nem kérdezek.
Onnan tudom (hogy hardveres), hogy ki tudom választani az audio formátumnál a szoftveres,hardveres vagy Passtrough.anarchoid: Neked is csak ezt tudom mondani ....ami nekem azt jelenti hogy veheted a simát is (nem H) ha LE-t futtatsz rajta de ha az androiddal akarod megoldani akkor kell a H verzió. Remélem jól értettem blakey kollégát.
-
horeee
tag
válasz
DoItYourself #10995 üzenetére
Ezt amúgy nem értem, miért nem lehet megoldani.
Android alatt simán megy. Szól a TV is HDMI-n, és az erősítő is optikán, passtrough-val.
Nem kell semmilyen beállítást nyomkodni, ha itt vagy ott akarom hallgatni. Nem is életszerű, hogy este megnézek egy filmet 5.1-ben, de ha elfelejtem visszaállitani, akkor másnap délután a gyerek nem tud mesét nézni a tévén, mert nincs hang... -
glugi
aktív tag
válasz
DoItYourself #10995 üzenetére
Ezt a dtb-t és a megfelelő img fájlt használtam (2 gigás modellem van). De még próbálom másik portban/kábellel/tv-vel. Nem is az a baj, hogy PT-vel csak erősítőn van hangom, hanem az, hogy ez független a PT bekapcsolásától, ahogy írtam. Holnap szerzek minőségibb kábeleket és tesztelek (ahogy a múltkor is írtam, egy már elavultnak számító wdtv live-ot cseréltem le erre a lejátszóra, annál nem volt ilyen, hogy a hdmi-n kihagy a hang - ebből arra következtetek, hogy a port a tv-n működik).
A Kodi default annyiban, hogy csak a kadencia és az audió táblázat miatt nyúltam bele.
@blakey: hdmi a tv-be és külön direktben toslink az erősítőbe. -
Demokatona
tag
válasz
DoItYourself #10982 üzenetére
Köszi.Nem tudtam,hogy van neki is.
-
mayday00
őstag
válasz
DoItYourself #10971 üzenetére
Kadenciahelyes videólejátszás beállítása Kodiban
Settings >
> Video > Playback > Adjust display refresh rate to match video: On start / stop
> Video > Playback > Sync playback to display: off
> System > Video output > Vertikal blank sync: Let driver choose / disabledUtolsónál nálam ilyen van. System > Video output > Vertikal blank sync: Let driver choose(requires restart)
maradjon ezen?
Nem ez Let driver choose / disabled
-
mayday00
őstag
válasz
DoItYourself #10967 üzenetére
Elolvastam, de nem írja benne, hogy LE alatt alapbeállítások is jók, vagy valamit állítsak esetleg külön.
-
baandii
senior tag
válasz
DoItYourself #10829 üzenetére
köszi a gyors választ de külső usb-s hdd van neki megadva amin kb 300 Gb hely van...szóval nem ez a gond, vmi más lehet
de mi
-
sp8787
addikt
válasz
DoItYourself #10824 üzenetére
Azt nem tudom de kb. 1 het mulva kiderul , rendeltem egyet egy masik kereskedotol.
Egyebkent a kinszenvedest ugy kell erteni ,hogy ha tanitasi modban akkor van olyan amit a masik taviranyitotol egybol atvesz van amivel meg szenvedsz es egyszercsak 20adjara sikerul.
A kikapcsolas gombot sztem kb. negyedoraba tellett betanitani neki.
Elegge hajtepos..Egyebkent olyan mintha akkor tanulna sikeresen ha tenylegesen mukodes kozben tanitod.
Nem ugy ,hogy kimegy a konyhaba 4 taviranyitovales ott betanitgatod neki. -
Szegedin
tag
-
m_kovacs
tag
válasz
DoItYourself #10734 üzenetére
MediaInfo 0.7.90
3-4 éve találkoztam először VFR rel. És nem kamu,valóság.Bármennyire is hihetetlen.
Hallotak már a DVB-S2X formátumról? Az is valóság.És még sok minden van,mert mindenről nem tudhat az ember.Azt tanultuk,hogy a fény sebessége állandó.Most megkérdőjelezték, és lehet hogy be is bizonyítják hogy nem mindig volt az.Szerintem csak óvatosan az ex katedra kijelentésekkel.
Tisztelettel m_kovacs -
Khaosz55
addikt
válasz
DoItYourself #10692 üzenetére
azolcsosag.hu-t felhívtam és mondték hogy az árra rájön még a szállítási költség és esetleg a vám. M18 így 22K+2-3K+vám. Mondom köszi nem megrendeltem 17K-ért aliexpresszről.
-
stanazol
csendes tag
válasz
DoItYourself #10665 üzenetére
4X ARM Cortex-A53 @ 2016Mhz
Armlogic S905
MXQ-PRO-NEXBOXAndroidos app-al reboot to recovery működik, mégsem indul el a LibreElec sd kártyáról csak bejön a recovery és tudok benne lépegetni. Ennyi..
-
Imi1981
veterán
válasz
DoItYourself #10510 üzenetére
Na ba..meg meg úgy megtaláltam
. De ki a franc gondolta volna hogy ha ezt írom be akkor meglesz . Kösz
-
ozono
csendes tag
válasz
DoItYourself #10486 üzenetére
Igen, de jo lenne konretan ebben a szekcioban is megismetelni. Senkinek nem faj az a plusz egy mondat. Igy aki csak ezt a reszt olvassa el, az sem fogja kihagyni ezt a lepest.
-
ozono
csendes tag
válasz
DoItYourself #10398 üzenetére
felraktam a 009-et, de az analog tv-re kotve tovabbra is csak a bekapcsolas utani logo van, aztan fekete kep a bootosatol. kell valami extra beallitas?
Es persze visszarakva a hdmi-s tv-re nekem sincs hang 009-el, uh downgradeltem 008-ra, ahol mar jo a hang.
-
Shane83
csendes tag
válasz
DoItYourself #10436 üzenetére
Ja, értem. Akkor a Krypton-t hívhatnánk bétának, a sima developer-eket pedig 7.0.2.009 update-nek. Köszi a gyors válaszokat!
-
bel19ve
tag
válasz
DoItYourself #10393 üzenetére
Köszi!
Gondolom Gearbest-re gondoltál, ott 50 euró
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_282314.html?wid=21
Vámot (vagyis ÁFA-t) mennyire szokták behajtani? Értem ez alatt, hogy gift-ként, 20 euró értékmegjelöléssel szokták feladni a csomagokat? Az jó lenne!
-
csuzso72
tag
válasz
DoItYourself #10388 üzenetére
Most már én sem fogom. Ha elalszik a gép, a kapcsolatok nagy része elszáll. A médiák elérését NFS-re raktam most, azok így továbbra is elérhetők, viszont altatás után felébresztve pl nem lehet telepíteni semmi kiegészítőt, a hálózati LE szolgáltatások nem kapcsolhatók vissza, samba, stb... hiába állítom be, menüből ki-be, ugyanúgy kikapcsolt lesz. Szóval az altatási kísérleteket egyenlőre feladtam a miniMXIII-mal
-
Szegedin
tag
válasz
DoItYourself #10340 üzenetére
My bad! Igy fogom ezentul.
-
tsilver
aktív tag
válasz
DoItYourself #10304 üzenetére
elnézést a triviális kérédésért, de ugye az infra ki van választva (pirosan világít a led) mielőtt be akarod kapcsolni a készüléket, mert ugye az USB ilyenkor nem kap szuflát tehát arról sohasem fpg működni. Nálam tökéletesen bekapcsolja az M3
-
Jovanny2
őstag
válasz
DoItYourself #10270 üzenetére
Köszönöm szépen. Az összefolglalót alulról kezdtem olvasni, és még nem értem el odáig.
-
mandju
senior tag
válasz
DoItYourself #10224 üzenetére
igen. ugyanaz a kártya.
mindkettő m18-ra megcsináltam és korrektül működik.remote.conf fájlt cseréltem junkpod féle verzióra.
ki-be kapcsol, mindent visz. szuper. -
gg72
veterán
válasz
DoItYourself #10201 üzenetére
Kösz ismét. Remélem rootolt lesz, mert olyat még sosem csináltam...
-
gg72
veterán
válasz
DoItYourself #10193 üzenetére
Kösz szépen.
Melyik a legfrissebb fw jelenleg erre a készülékre (MiniMXIII), ill. azt honnan lehet megtudni, hogy rootolt-e? -
Keef_Lee
senior tag
válasz
DoItYourself #10194 üzenetére
Második linkedenn a második boltra kattintva egyből a 15K hufból lesz 35470 Huf. Na ez a magyar valóság
-
Erwinke
aktív tag
válasz
DoItYourself #10194 üzenetére
Nem ódzkodom csak egy ilyen linket vártam. Mivel halvány fogalmam sem volt róla, h mire van szükségem igy hiába keresem azt amit nem is ismerek. Köszönöm! Megrendelve : )
-
futizoli
tag
válasz
DoItYourself #10128 üzenetére
Köszönöm a megerősítést.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #10018 üzenetére
dmesg | tail parancsra ha látsz kódot a szines gombot nyomva, akkor nem is kell keymap edit.
Lehet hogy benne is lesz a remote.conf-ban. Akkor csak átírod a kívánt kódra ahogy korábban egy példában leírtam. Kódok Vendor_0001_Product_0001.kl-ben vannak ahogy junkpod írta. -
ati888
senior tag
válasz
DoItYourself #10060 üzenetére
Úgy csináltam, bufferel keményen.
A vicc kedvéért már nem is látom a hálózaton a boxot.
-
ati888
senior tag
válasz
DoItYourself #10056 üzenetére
-
Imi1981
veterán
válasz
DoItYourself #10055 üzenetére
Tuti nem! A gép és a box is kábellel csatlakozik és a wifi kikapcsolt állapotban (de jelszó sincs mentve) van. Az alkalmazások között is van különbség mert a es file explorer-ben is van ilyen funkció és azzal már duplája a sebesség! Ez így már jobb de jó lenne ilyen 12-15 MB/s akkor lennék elégedett. Na mindegy még próbálkozom nem szemetelem tovább a topikot.
-
ati888
senior tag
válasz
DoItYourself #10046 üzenetére
A UPC Connect Box-át használom.
-
Csicsóka
őstag
válasz
DoItYourself #9986 üzenetére
" belenéztem az eredetibe, ezek a hexa kódok benne vannak, akkor mégse."
Ez engem egyáltalán nem zavart, mert csak android alatt bírt jelentéssel, LE alatt kit érdekel, átírtam arra a mi nekem kellett.
Pld:
0x59 122
droid alatt: key 122 MEDIA_PREVIOUS
átírtam 0x59 45-re, ami az X billentyű leütésnek felel meg, vagy is lejátszásnál a STOP
Így tettem az O,T,S esetén is. Így nem keltett keymap edit sem. -
yaksi
aktív tag
válasz
DoItYourself #9992 üzenetére
Köszönöm a segítséget, tegnap éjjelre végre felment a cucc.
Nem tudom, mi okozza a dolgot, de a legkülönfélébb hibákba futok bele. Egyszer nincs hang, aztán csak a nagy távirányítóval vezérelhető, a kicsit abszolút nem érzékeli, utána lefagy egy addon telepítésekor...
Nem vagyok biztos benne, de lehet, hogy vagy a memóriakártya vacakol, vagy egyszerűen kicsi (2 GB).
Feltettem egy pendrive-ra a rendszert, azzal működik, de sokkal lassabb, mint a memókártyával, és elég hülyén nézi ki ez a szappantartó, majdnem nagyobb (hosszabb) az usb stick, mint a készülék maga.
Szerintetek érdemes beruházni egy nagyobb memóriakártyára? Csak ezért venném, másban nemigen tudom használni, ha ide mégsem kell.
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #9986 üzenetére
Igen ezeket a sorokat, de ha csak az kell hogy üres kódot adjon akkor F gombokat kodolj rá, azokat nem használja másra a Kodi.
-
hevizms
addikt
válasz
DoItYourself #9946 üzenetére
Köszönöm.
Igazából engem a wifije fogott meg,bár nem értek hozzá,de az a sima mini MXIII-hoz képest jobb nem?
Meg mondjuk nem nekem kellene,én a simát vettem nemrég.
2 kollégámnak lenne és hát mint tudjuk másoknak mindig minden olcsóbban kellene
A sima 3 dollárral több csak,de az meg UK csatlakozós,ahhoz még akkor átalakitó is kell,az újabb költség stb stb.
De rábeszélem akkor inkább a simára őket. -
kaciokos
őstag
válasz
DoItYourself #9917 üzenetére
Köszi az infót, és bocsi, pedig már többször is végigolvastam az összefoglalót, de nem emlékeztem, hogy ez is benne van.
-
Szegedin
tag
válasz
DoItYourself #9917 üzenetére
A burning toolhoz szuksged lesz majd egy USB OTG kabelre is. Ami mindket vegen USB MALE kabelt jelent.
-
dudikpal
senior tag
válasz
DoItYourself #9909 üzenetére
108L1 van rajta
-
kaciokos
őstag
válasz
DoItYourself #9909 üzenetére
Amúgy hogyan kell frissíteni? Nekem még nem jött meg, csak próbálok felkészülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest