-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
futizoli #2332 üzenetére
Rpi2-n működik működik a hang akkor onnan dugd át a hdmi csatit a boxba mennie kell.
A kodiban ha át állítottad a kimenetet 2.1 tedd vissza 2.0 és nem kell a hang átengedést bekapcsolni. ott szokott gáz lenni. vagy a felkonvertálást sztereóról azt is ki kell venni. ott lesz a bibi. Nálam is voltak ilyenek semmi hang mire eszembe jutottak ezek a dolgok.
Ha beállítod a képfrissítés a képernyőhöz azt vedd ki. Ezek szoktak össze akadni.
Másik lejátszóban van hang? akkor a leírtaknál lesz a zűr. -
futizoli
tag
válasz
futizoli #2329 üzenetére
Még egy kérdés a Nexbox A95X-el kapcsolatban.
Android alól kodiban hdmi-n keresztül tudok valahogy a tv-n hangot kicsalni belőle? Vagy bárhogy?
Még az android menüben beállítom a hdmi kimenetet, de semmi... Majd próbálom kodi beállítások menüben váltani a hang kimenetet, nem lehet.. -
dugesz77
őstag
válasz
futizoli #1964 üzenetére
Én pont Rpi2-ről váltottam A95x-re. Most már azt mondom,hogy amióta kijött rá a Libre kiváltja teljes mértékben. Az eddigi raspberrys előnyök semmivé lettek. Van kadenciahelyes lejátszás, Hdmi-cec,gyorsaságban veri az Rpi2-t mind menüben való lépkedésnél mind borítók betöltésénél, sokkal hamarabb reagál mindenre. Plusz lett itt rendes HD hang támogatás,Uhd filmek lejátszása. Kép minőségben nem látok nagy különbséget a kettő között.
Zero-t nem ajánlanám média lejátszásra, film alatt még oké de beletekerésnél és menüben lépkedésnél nagyon lassú tud lenni . Elég nagy mappám meg van osztva NAS-ról ott a borítóképek betöltésénél nagyon nyögvenyelős volt. Meg ahogy írod mire megveszel hozzá mindent elszáll a kezdeti jó ára.
Ha kipróbálod lehet nálad is az lesz mint nálam,hogy a raspberry kerül tovább és ezt tartod meg helyette. -
gabywap
tag
válasz
futizoli #1964 üzenetére
Szia! Ha az én vélemyényem lenne, erre a célre amire kell simán megfelel főleg ennyiért.
27 U.S. dollars =
7 696.69327 Hungarian forints
Na még ha menne vele SD-ről ezen is minden OpenElek vagy LibreElek az már csak hab a tortán.
És még irják is ott root-olt.
Még én is gondolkozok egy ilyen olcsóságban másodiknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest